فریدون باباییاقدم امروز در جلسه کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز در رابطه با سومین نشست مجمع مشورتی رؤسای کمیسیونهای شهرسازی و معماری کلانشهرها و مراکز استانها در تبریز تصریح کرد: این نشست برای اولین بار توسط کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در پنجمین دوره شورای اسلامی شهر شروع به کار کرد و دومین دوره آن نیز در مشهد برگزار شد و در راستای برگزاری دوره سوم با همکاری اعضای شورای شهر تبریز و شهرداری کلانشهر تبریز با پیشنهاد کمیسیون معماری و شهرسازی شورای تبریز تلاش کردیم تا تبریز میزبان سومین دوره این نشست باشد.
وی گفت: برای حضور در این نشست تمام استانها اعلام آمادگی کردهاند و بر اساس برنامهریزیهای انجام شده سومین دوره از نشست مجمع مشورتی روسای کمیسیونهای شهرسازی و معماری کلانشهرها و مراکز استانها در روزهای آتی برگزار خواهد شد.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز، ادامه داد: در این نشست علاوه بر رؤسای کمیسیونهای شهرسازی و معماری با هماهنگیهای انجام شده و با توجه به اهمیت این نشست، با حضور تعدادی از مسوولان کشوری برگزار میشود.
در ادامه این جلسه لایحه شهرداری تبریز مبنی بر تشکیل قرارگاه اقدام و اجرای طرح مطابق شیوهنامه پیشنهادی برای توانمندسازی و نوسازی بافتهای ناکارآمد شهری مورد بررسی اعضای کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تبریز قرار گرفت.
باباییاقدم در این باره بیان داشت: توانمندسازی و نوسازی بافتهای ناکارآمد شهری یکی از اساسیترین دغدغهها بوده که امیدواریم در این راستا اقدامات مطلوبی ارائه شود.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز، افزود: یکی از موضوعات بافت مسألهدار، بدمسکنی است که قانون شهرداری برای این مورد تعاریف و مفاهیمی دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: شهرداری تکلیف خود را در خصوص بازآفرینی سکونتگاهها با شورای شهر مشخص کند، چراکه ما انتظاراتی در این زمینه از شهرداری داریم.
باباییاقدم در بخش دیگری از سخنان خود ابراز کرد: با اجرای طرح قرارگاه اقدام میخواهیم ساختوساز غیرمجاز را در بافت حاشیهای جمعآوری کنیم و شهرداری را به رسمیت در آن منطقه بشناسانیم.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه یادآور شد: بهتر است، تکالیف قرارگاه اقدام مشخص شده و وظایف آن تعریف شود.
روحالله رشیدی، دبیر کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز در رابطه با این موضوع، اذعان داشت: در خصوص مسألههای موجود در بافت حاشیهای میتوانیم در حدود اختیارات شهرداری و شورا به شهروندان مجوز دهیم تا امکان خطرزدایی ایجاد شود.
وی در ادامه سخنان خود اضافه کرد: ما میخواهیم در راستای بهسازی و نوسازی بافتهای ناکارآمد اقدامات لازم را انجام دهیم.
علی نوایباغبان، عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه متذکر شد: باید وضعیت و اقدامات قرارگاه اقدم احصاء شده و تعریف شود.
حکیمه غفوری، عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز هم در این جلسه خاطرنشان کرد: باید طرح قرارگاه اقدام ابتدا بهصورت دقیق توسط کارشناسان بررسی شده و سپس در خصوص عملیاتی شدن آن تصمیماتی اتخاذ شود.//فارس