خبر/ گزارش

رونمایی از پوستر جشنواره «تبریز ما»: رسانه‌ها و پژوهشگران تبریزی آماده رقابت!

پوستر چهارمین دوره جشنواره رسانه‌ای و پژوهشی تبریز ما به‌ همت مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر تبریز رونمایی شد.

#تبریز، روح‌الله رشیدی، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در ابتدای این جلسه با اشاره به اهمیت تاریخی سوم خرداد، از این روز به‌عنوان یکی از ماندگارترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران یاد کرد و گفت: خبر #آزادسازی_خرمشهر در حافظه تاریخی ملت ایران حک شده است.
وی گفت: رزمندگان ارتش و سپاه با ابتکار، خلاقیت و شعور انقلابی خود، به جهانیان نشان دادند که ملت ایران هرگز تسلیم نخواهد شد و حتی با دستان خالی نیز اجازه نخواهند داد ذره‌ای از خاک میهن در اشغال بیگانگان باقی بماند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بزرگ این عملیات از جمله شهید صیاد شیرازی، شهید احمد کاظمی و شهید جاویدالاثر احمد متوسلیان، تاکید کرد: همواره مدیون خون پاک شهدا، جانبازی ایثارگران و پایداری ملت هستیم.
رشیدی، در ادامه با ابراز تأسف از درگذشت برادر آقای پایان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی #آذربایجان‌شرقی، که خود از فرزندان معظم شهدا بود، این ضایعه را به خانواده ایشان و جامعه فرهنگی تسلیت گفت.

در ادامه این جلسه، پوستر چهارمین دوره جشنواره رسانه‌ای و پژوهشی تبریز ما به‌همت مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر تبریز رونمایی شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به جایگاه تبریز در صنعت چاپ، نشر و سابقه غنی رسانه‌ای این شهر، گفت: تبریز همواره در رده‌های بالای کشور از حیث کثرت و کیفیت رسانه‌ها قرار داشته و این سرمایه ارزشمندی برای توسعه، انتقاد، اصلاح و عدالت شهری است.
رشیدی تأکید کرد: این جشنواره با توجه به اهداف پژوهشی مرکز، دارای ساختاری ویژه و قالب‌هایی متفاوت از سایر جشنواره‌های رسانه‌ای است و باید به‌گونه‌ای برگزار شود که بازتاب‌دهنده دغدغه‌های واقعی شهروندان و مسائل شهری باشد.
وی ادامه داد: در ۳ دوره گذشته که آقای امیر دهقان به‌عنوان دبیر اجرایی در آن حضور داشتند، در دوره اول در سال ۱۴۰۱ با مشارکت گسترده اصحاب رسانه برگزار شد. دوره دوم در سال ۱۴۰۲ با ثبت ۳۰۴ اثر از ۳۱ رسانه و ۳۳ نشریه علمی و پژوهشی برگزار گردید و دوره سوم در سال ۱۴۰۳، علی‌رغم کاهش تعداد آثار به ۲۴۱ اثر از ۲۶ رسانه و ۲۶ نشریه علمی، اما شاهد ارتقای ملموس کیفیت آثار بودیم.

رشیدی از اضافه شدن بخش ویژه #مدیریت_شهری داده‌محور به این جشنواره خبر داد و گفت: در چهارمین دوره، بخش جدیدی با عنوان مدیریت شهری داده‌محور و هوش مصنوعی به جشنواره اضافه شده است. با توجه به رشد انتشار داده‌ها و اهمیت تحلیل اطلاعات در مدیریت شهری، این بخش با هدف ارتقای محتوای داده‌محور در رسانه‌ها، به عنوان بخش ویژه جشنواره مدنظر قرار گرفته است.
وی گفت: طبق اعلام دبیرخانه جشنواره، آثاری که از ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ تولید شده‌اند، امکان شرکت در این دوره از جشنواره را خواهند داشت.
کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه جلسات تخصصی خود، به بررسی روند اجرای طرح حمایتی “کتاب‌یار” و نیز وضعیت کتابخانه‌های وابسته به شهرداری تبریز پرداخت.

در این جلسه، موضوع کتابخانه‌های شهری به عنوان یکی از محورهای مهم در دستور کار قرار گرفت.

روح‌الله رشیدی، رییس کميسيون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز بر لزوم ارائه آمارهای دقیق، جامع و به‌روز درباره وضعیت فعلی کتابخانه‌ها تأکید کرد و گفت: بدون اطلاعات شفاف و به‌روز، امکان تصمیم‌گیری درست و هدفمند وجود نخواهد داشت.
وی مطرح کرد: سامانه‌ای مرکزی و یکپارچه برای مدیریت اطلاعات کتابخانه‌ها راه‌اندازی شود. این سامانه می‌تواند شامل لیست تفکیکی کتاب‌ها، امکانات، نیروی انسانی و وضعیت بهره‌برداری به تفکیک مناطق شهری باشد.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بخش مهمی از شفافیت عملکرد فرهنگی در گرو وجود چنین زیرساختی محقق می‌شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا