رونمایی از سامانه “تبریز سَنین”؛ گامی نوین در مشارکت شهروندان و مدیریت شهری
در مراسمی با حضور مسئولان شهری، سامانه افکارسنجی و مشارکت شهروندان "تبریز سَنین" راهاندازی شد. این سامانه بهمنظور تقویت ارتباط میان شهروندان و مدیریت شهری و بهبود کیفیت زندگی در تبریز طراحی شده است. مسئولان بر اهمیت دادهمحور بودن تصمیمات و پایش مداوم مسائل مدیریت شهری تأکید کردند.
#تبریز – سامانه افکارسنجی و مشارکت شهروندان با عنوان ” #تبریز_سَنین ” با حضور روحالله رشیدی، رییس مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز، روحالله دهقاننژاد نایب رییس و احد صادقی دبیر شورای اسلامی شهر تبریز در ساختمان #شورا رونمایی شد.
در این مراسم، روحالله رشیدی با تأکید بر اهمیت #افکارسنجی در مدیریت شهری گفت: «این فرآیند از اواخر سال ۱۴۰۰ آغاز شده و به گروههای مختلف واگذار گردیده است. مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز بهصورت مستمر در حال پایش مسائل مرتبط با مدیریت شهری است و تلاش دارد که اعتبار علمی و پژوهشی یافتهها و دادهها را مدنظر قرار دهد. ویژگی این سامانه، وجود شاخصههای لازم برای پژوهشهای کمی قابل اعتماد است.»
احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز، نیز ضمن قدردانی از تلاشهای #مرکز_پژوهش_های_شورای_اسلامی شهر تبریز، ایجاد این سامانه را اقدامی منحصربهفرد دانست که میتواند مبنای تصمیمات در سامانههای مختلف باشد. وی تأکید کرد: «بهترین شیوه حکمرانی، مبتنیبر ارتباط بیشتر با شهروندان است تا رفاه و آسایش آنها تأمین شود.»
صادقی همچنین بر ضرورت دادهمحور بودن تصمیمات مدیریت شهری و دوری از نگاههای سیاسی تأکید کرد و به رشد #بودجه ۱۰ هزار میلیارد تومانی شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۱ به ۲۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد. وی افزود: «این موفقیت باید با توجه به منابع تأمین آن همراه باشد، زیرا افزایش عوارض میتواند فشار بیشتری بر شهروندان وارد کند.»
در پایان، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز تأکید کرد که ابزارهای ارتباط جمعی نباید مرجع افکارسازی باشند و بایستی به افکارسنجی تخصصی توجه بیشتری شود. این سامانه به عنوان یک ابزار نوین در مدیریت شهری میتواند نقش مؤثری در تقویت ارتباط میان شهروندان و #مدیریت_شهری ایفا کند و به بهبود کیفیت زندگی در تبریز کمک نماید.