روزانه ۳۵۰ زائر ایرانی به مراکز درمانی هلال احمر در عراق مراجعه می کنند
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت از مراجعه روزانه ۳۵۰ زائر ایرانی به مراکز درمانی هلال احمر در عراق خبر داد.
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت از مراجعه روزانه ۳۵۰ زائر ایرانی به مراکز درمانی #هلال_احمر در #عراق خبر داد.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، حسین فضلی، معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به استقبال بیشتر #زائران از سفرهای زمینی به #عراق گفت: فصل گرمای شدید در عراق از تیر ماه شروع میشود به همین علت به #زائران توصیه میشود در صورت سفر زمینی، با #اتوبوسهای کولردار به عراق بروند.
وی افزود: در داخل #عراق اتوبوسهای مناسبی برای حمل و نقل بین شهری وجود دارد و #زائران میتوانند از این اتوبوسها برای تردد بین شهرهای #کربلا، #نجف، #کاظمین و سامرا استفاده کنند.
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه گرمای هوا در کشور عراق به ۵۰ تا ۵۲ درجه میرسد، گفت: زائران حتماً از لباس سفید نخی استفاده کنند، آب سالم و بستهبندی شده همراه داشته باشند و در بازگشت از حرمها در مقابل کولرگازی ننشینند. البته بهترین کار این است که وقتی از اتاق هتل خارج میشوند کولر را روشن کنند و وقتی به اتاق خود بازگشتند کولر را خاموش کنند تا سرمای مستقیم کولر به آنها نخورد و بیمار نشوند.
فضلی با اشاره به میزان افزایش مراجعه زائران ایرانی به مراکز درمانی ایران در عراق افزود: از ماه رجب تاکنون میزان مراجعات به مقدار معمول و همیشگی است و تغییر زیادی در آن رخ نداده است و اکنون روزانه ۳۵۰ مراجعه روزانه در دو شهر نجف و کربلا داریم.
معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر درباره نوع و دلایل مراجعات، گفت: از آنجایی که برای زیارت نیاز به پیادهروی است و بیشتر زائران به پیادهروی طولانی عادت ندارند، دچار گرفتگی عضلانی میشوند که مشکل شایع و معمولی برای زائران ایرانی در عراق است.
وی افزود: سرماخوردگی به علت قرار گرفتن در باد مستقیم کولرگازی و یا استفاده از آب سرد از دیگر بیماریهای معمول و دلیل مراجعه به مراکز درمانی است.
فضلی ضمن هشدار به زائران عتبات عالیات درباره هزینه بسیار سنگین درمان در مراکز درمانی عراق، گفت: توصیه اکید این است که قبل از سفر زائران ایرانی خود را بیمه کنند تا در صورت نیاز به بستری شدن، بیمه هزینه آنها را پرداخت کند. در صورتی که زائران با کاروانهای تحت نظارت سازمان حج و زیارت به عراق اعزام شوند بیمه هستند و میتوانند از خدمات درمانی هلال احمر در عراق استفاده کنند.