اخبار

رفع مشکلات واحدهای تولید تخم مرغ نیازمند توسعه زنجیره تولید است

علی موسوی حسینی روز پنجشنبه در نشست بررسی مشکلات حمل و نقل واحدهای تولید مرغ تخم گذار مراغه افزود: رویکرد توسعه در این واحدها باید مبتنی بر قوانین بهداشتی و انبارداری باشد.
وی ادامه داد: با وجود مشکلات اقتصادی، تامین تخم مرغ مورد نیاز منطقه توسط واحدهای تولید این محصول نیازمند ایجاد تحول در زمینه حمل و نقل بهداشتی است.
وی اضافه کرد: برای این منظور، واحدهای تولید تخم مرغ در این شهرستان براساس قوانین دامپزشکی نسبت به تجهیز ناوگان حمل و نقل بهداشتی و خودروهای یخچال دار اقدام کرده و یا از ظرفیت شرکت‌های حمل و نقل فرآورده های دامی استفاده کنند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی نیز گفت: حمل و نقل بهداشتی محصولات دامی و طیور از رویکردهای سازمان دامپزشکی برای تامین سلامت و بهداشت جامعه است.
بهداد افزود: در این راستا نیز، واحدهای تولید تخم مرغ، تمهیدات لازم برای حمل و نقل بهداشتی تولیدات خود با استفاده از خودروهای دارای تجهیزات فرمایشی انجام دهند.
وی اضافه کرد: استفاده از این تجهیزات موجب حفظ کیفیت محصول تولیدی در صدور آن به بازارهای داخلی و خارجی خواهد بود.
وی افزود: سازمان دامپزشکی و جهاد کشاورزی از سرمایه گذاری برای ایجاد واحدهای سردخانه و بسته بندی و نیز صنایع تبدیلی تخم مرغ حمایت می کنند.
معاون برنامه ریزی فرماندار مراغه نیز گفت: با توجه به اینکه این شهرستان قطب تولید تخم مرغ در منطقه است، حمایت از واحدهای تولیدی این محصول در اولویت دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
حکیمه انتظاری افزود: رفع مشکلات حمل و نقل و ثبت انبارهای واحدهای تولیدی تخم مرغ در سامانه جامع ثبت انبارها، از جمله راهکارهای موثر برای کاهش موانع پیش روی فروش و بازاریابی این محصول تولیدی است.
مدیر جهاد کشاورزی مراغه نیز گفت: هم اکنون بیش از ۳۵ تن تخم مرغ روزانه در این شهرستان تولید می شود که ۹۰ درصد آن عازم بازارهای داخلی و خارجی است.
اسماعیل کریمی اصل افزود: ثبت انبارهای واحدهای تولیدی و نیز تجهیز ناوگان حمل و نقل این محصول زمانه ساز کاهش مشکلات عمده این واحدها خواهد بود که نیازمند همراهی تولید کنندگان این بخش است.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا