دو مقاله عضو هیات علمی دانشگاه تبریز براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقاله پراستناد انتخاب شد.
دو مقاله دکتر کاظم علیرضالو، عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تبریز با عناوین:
“Combined effect of natural antioxidants and antimicrobial compounds during refrigerated storage of nitrite-free frankfurter-type sausage”
“Phytochemical constituents, advanced extraction technologies and techno-functional properties of selected Mediterranean plants for use in meat products. A comprehensive review”
چاپ شده در مجلات Food Research International (Q1; IF:4.97) و Trends in Food Science & Technology (Q1; IF:11.07) براساس اعلام پایگاه استنادی WOS به عنوان مقالات پراستناد سال های 2019 و 2020 انتخاب شد.
دکتر علیرضالو عضو هیات علمی گروه تکنولوژی مواد غذایی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر است که در دو سال اخیر موفق به چاپ بیش از 18 مقاله JCR در مجلات Q1 و Q2 شده است.
//ایسنا