اخبار

دانش تولید گندم نان «صدرا» به بخش خصوصی واگذار شد

به گزارش باش خبر و به نقل از روابط عمومی این موسسه خشنود علیزاده روز سه‌شنبه افزود: این رقم پرظرفیت با هدف انتقال دانش فنی به کشاورزان و بهره گرفتن از توانمندی بخش خصوصی در تولید و تکثیر بذر واگذار شد.

به گفته رئیس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور، این رقم با عملکرد ۲ هزار و ۵۱ کیلو گرم در هر هکتار نسبت به گندم نان سرداری هفت درصد محصول بیشتری دارد و بهترین ویژگی گندم نان صدرا، کیفیت نانوایی بسیار خوب آن نسبت به ارقام موجود در کشور است.

«علیزاده» تحمل به تنش‌های خشکی، سرما، پایداری عملکرد دانه، زودرسی و وزن هزار دانه بالا را از ویژگی‌های گندم نان صدرا دانست و اظهار داشت: گندم نان صدرا با تلاش محققان بخش غلات موسسه تحقیقات دیم کشور پس از ۱۵ سال معرفی شده بود.

پیش از این قرارداد انتقال دانش فنی تولید و تکثیر سه رقم گندم شامل «رحمت»، «کمال» و «شالان» نیز از سوی این موسسه با بخش خصوصی امضا شده بود.

به گفته مدیریان این موسسه تاکنون ارقام جدید گندم، جو، نخود، عدس، ماشک و گلرنگ موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور در قالب ۷۰ قرارداد برای تکثیر بذر به شرکت‌های خصوصی واگذار شده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا