اخبارتبریز-1

دانشگاه علوم پزشکی تبریز متعهد به نصب تجهیزات بیمارستان کودکان است

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: این مجموعه بر اساس تکالیف قانونی و رسالت های خود متعهد به نصب و راه اندازی تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز در بیمارستان کودکان مردانی آذر است.

بهمن نقی پور در دیدار با حاج کریم مردانی آذری و مدیران این بیمارستان، نصب تجهیزات و دستگاه های تخصصی در مراکز درمانی و بیمارستانی را زمان بر و پرهزینه دانست و افزود: تجهیزات مورد نیاز پیش از این توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز خریداری شده است و با اولویت بندی صورت گرفته، این تجهیزات در کمترین زمان ممکن نصب و مورد بهره برداری قرار می گیرند.

وی از نصب دستگاه ام آر آی در آینده نزدیک در محل بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر خبر داد و اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته این دستگاه پیشتر خریداری شده و توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز پس از انجام مراحل تست و کنترل نهایی مورد بهره برداری قرار می گیرد.

نقی‌پور با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۶۰ نفر از کودکان آذربایجان شرقی و سایر استان های همجوار در این بیمارستان بستری هستند و خدمات تخصصی دریافت می کنند، ادامه داد: در بحث تامین نیروی متخصص پرستاری مشکلی در این مرکز نداریم و به تعداد کافی پرستار در این مجموعه به کار گرفته شده است و متخصصان ما نیز در مجموعه حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه کارها در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای خدا انجام می شود، از مردانی آذری با عنوان نمادی از کارهای خیرخواهانه در کشور نام برد و گفت: ایشان برای کشور و آذربایجان ظرفیت و پتانسیل بی نظیری هستند و این استان به وجود ایشان افتخار می کند.

نماینده ویژه حاج کریم مردانی آذری نیز در این نشست با اشاره به فعالیت این بیمارستان و پذیرش بیش از ۲۷۵ بیمار، گفت: فروردین ماه پارسال وقتی حاج آقا از من پرسیدند در بیمارستان کودکان چند نفر بستری هستند ، گفتم ۱۷۵ کودک اما امسال در فروردین ماه ۱۴۰۱ شاهد بستری ۲۷۵ کودک و دریافت خدمات درمانی در بیمارستان تازه تاسیس مردانی آذر بودیم.

علی قیصری افزود: هدف حاج آقا مردانی آذر نگهداری این بیمارستان به نحو احسن است و در طول تاریخ بیمارستان سازی چنین بیمارستانی با ویژگی های منحصر به فرد در ایران ساخته نشده است.

وی با تاکید بر اینکه حاج آقا مردانی آذری خواستار بهره برداری از دستگاه های تخصصی همچون ام آر آی، سی تی اسکن و سی تی آنژیو هستند، ادامه داد: نصب و به کارگیری این دستگاه ها در کمترین زمان ممکن از جمله دغدغه هایی است که حاج آقا مردانی آذر دارند و انتظار داریم به همت دانشگاه این دستگاه ها به بهره برداری برسد.

قیصری وجود وسایل کهنه و فرسوده در بیمارستان را دغدغه دیگر مدیران بیمارستان کودکان اعلام و اضافه کرد: انتظار داریم این وسایل هر چه سریع تر از بیمارستان تخلیه شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص تجهیز و راه اندازی این بیمارستان، گفت: بیمارستان مردانی آذر به صورت هیات امنایی و با حضور نمایندگانی از طرف حاج آقا مردانی آذر و نمایندگانی از طرف دانشگاه علوم پزشکی تبریز اداره می‌شود و تمام تلاش ما در ماه‌های گذشته تجهیز بیمارستان و خدمات رسانی مطلوب به شهروندان بوده است.

جواد احمدیان اظهار کرد: این بیمارستان مرداد ماه پارسال افتتاح شد اما به واسطه برخی نگرانی‌ها انتقال بیمارستان هنوز انجام نشده بود و با توجه به دغدغه هایی که موسس داشتند، انتقال بیمارستان با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در اسفند ماه سال گذشه انجام شد و بخشی از بیمارستان را به مجموعه جدید منتقل کردیم.

وی خاطرنشان کرد: بخش های اورژانس، درمانگاه و دیالیز با توجه به نیاز عموم مردم در بیمارستان سابق همچنان به خدمات‌رسانی ادامه دادند و بیمارستان جدید نیز با بخش‌های جدید اورژانس، درمانگاه، بخش های بستری آغاز به کار کرد.

احمدیان با اشاره به نصب دستگاه های تخصصی در این بیمارستان، گفت: دستگاه‌های ام‌آرآی، سی تی اسکن ۱۲۸ و سی تی آنژیو پیش از این توسط دانشگاه خریداری شده است، اما برای نصب این دستگاه ها نیازمند حدود ۳۰ میلیارد تومان بودجه هستیم و بدون شک تامین این بودجه کار آسانی نخواهد بود.

به گزارش باش خبر ، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی ادامه داد: با برنامه ریزی های صورت گرفته در فاز اول دستگاه ام آر آی با حداقل هزینه کرد چهار میلیارد تومان در سه ماه آتی به بهره برداری می رسد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا