اخبار

خلاء سواد رسانه‌ای در جامعه احساس می‌شود

یک مدرس حوزه ودانشگاه، با بیان این‌که خلاء سواد رسانه‌ای در جامعه احساس می‌شود، گفت: این خلاء بر سبک زندگی انسان‌ها تاثیر سویی گذاشته و باعث ایجاد مشکلات بسیاری می‌شود.

حجت الاسلام مجتبی نظری، در جلسه اخلاق کارکنان سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، با بیان این‌که زمان شناسی در هر زمانی یک اصل است، اظهار کرد: انسان با زمان شناسی و فهمیدن شرایط و حقایق زمانه خود می‌تواند به تکالیفش آگاه شود و به آن‌ها عمل کند و از بلاها دوری گزیند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به بحث سواد رسانه‌ای به عنوان یکی از مولفه‌های زمان شناسی کنونی، گفت: دانش آموزان و دانشجویان بایستی با سواد رسانه‌ای آگاه به شرایط زمانه خود باشند و این امر با آماده سازی محتوا میسر می‌شود.

وی با بیان این‌که امروز با جنگ نرم همراه با تسلیحات شبکه‌های اجتماعی رو به رو هستیم، افزود: جوانان امروز ما در مقوله شناخت زمانه خود ضعف دارند و نسبت به شرایط جنگ نرم کنونی آگاه نیستند که لازم است تا با انجام یکسری آموزش‌ها در مدارس و دانشگاه‌ها فرزندان خود را به این آگاهی برسانیم.

نظری با اشاره به ضربات دوران قرنطینه کرونا بر سبک زندگی، شرایط اجتماعی و فرهنگ در بین جوانان و نوجوانان، گفت: آسیب‌هایی که کرونا بر بدنه جمعیتی کشور وارد کرد قابل چشم پوشی نیست و جوانان ما تحت تاثیر این دوران در زندگی خود و به خصوص در حوزه علمی و درسی عقب مانده‌اند.

این کارشناس مسائل سیاسی، هم‌چنین با بیان این‌که با رشد و توسعه جامعه، بحث تخیل قوی یکی از ویژگی‌های نسل جدید است، گفت: شکاف بین عقل و خیال از اهمیت بالایی برخوردار بوده و در صورتی که عقل بر خیال حکمرانی کند، انسان یک انسان واقعی خواهد بود در غیر این صورت بهره‌ای انسانیت نمی‌برد.//ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا