خاکشیر در رفع تشنگی و جلوگیری از گرمازدگی موثر بوده و جزو آن دسته از خوراکیهایی است که خوردن آن باعث از بین رفتن عطش شده و بهترین نوشیدنی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی است.
به گزارش باش خبر وبه نقل از ایسنا، #خاکشیر با نام علمی Descurainia sophia گیاهی علفی یک ساله یـا دو سـاله و از تیـره شـببـو و یکی از گیاهانی است که برای بهبود وضعیت گوارشی افراد توصیه شـده است.
خاکشیر در #طب_سنتی جایگاه ویژهای دارد و در رفع #تشنگی و جلوگیری از #گرمازدگی در فصل تابستان موثر است. خاکشیر جزو آن دسته از خوراکیهایی است که خوردن آن باعث از بین رفتن عطش شده و بهترین نوشیدنی در #ماه_رمضان برای کاهش تشنگی است.
یکی از مهمترین عملکردهای #شربت_خاکشیر در ماه رمضان، #ادرارآور بودن آن است. در ماه رمضان، کلیهها به علت کمآبی بدن دچار اختلال میشوند. شربت خاکشیر، ادرار را افزایش میدهد، #کلیهها را تقویت و سموم را از بدن خارج میکند؛ این کار به خنک شدن بدن نیز کمک میکند.
در ماه رمضان، به علت کمبود آب بدن، پوست دچار خشکی و التهاب میشود. خاکشیر سرشار از امگا ۳ است و در درخشندگی و طراوت پوست نقش به سزایی دارد. هم چنین خاکشیر، با افزایش اکسیژن پوست، سلول های پوستی را تحریک می کند و تولید فیبروبلاست را افزایش میدهد.
بهتـرین کـاربرد خاکشیر به خاطر خاصیت ضدعفونی کننده آن است و برای ناراحتیهای روده مثل اسهال یا حتی یبوست مفید است.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، آثار درمانی گستردهای از جمله خلط آور، محرک و نیروبخش، نرمکننده و تقویتکننده قلب و اثرات ضد انگلی برای خاکشیر ذکر شده است.