اقتصاد در ایران به معنای واقعی بحران را تجربه میکند. تحریم، عدم پذیرش FATF، سوءمدیریت و. گرههای اقتصادی را روز به روز کورتر میکنند و بالطبع این قشرهای مختلف مردم هستند که تحت تاثیر این شرایط تنگنای معیشتی را در دشوارترین حالت متحمل میشوند. به طوریکه در یک سال گذشته حتی برای تامین #مایحتاج_اولیه هم مشکل دارند. در چنین موقعیت پر مانعی به قاعده باید تصمیم گیران همه هم و غم شان را برای ترمیم فضای موجود به کار بگیرند. اما نه تنها تحرک لازمی از سوی #دولت مشاهده نمیشود، بلکه با #فیلترینگ گستردهای اعمال میشود، فضا برای فعالیت فعالین #اقتصادی محدودتر شده است تا این رویکرد #مسئولین موجب تعجب و تامل #افکارعمومی شود.
#حسین _کنعانی_مقدم در این رابطه اظهار داشت: با وجود اینکه رهبری با فرمان حکومتی سال را سال کاهش #تورم و افزایش تولید اعلام کردند، ما دچار خودتحریمی شده ایم. یعنی در داخل یکسری هستند که بر اساس توهمات شرایط را برای آحاد مردم دشوارتر میکنند. در واقع خودتحریمی با تحریمهای بدخواهان هم افزایی میکند. این درحالی است که وقتی توسط دشمنان تحت فشار هستیم، باید در داخل به گونهای رفتار کنیم و سیاست ورزی داشته باشیم که اثرات تحریمها را کمتر کنیم. نه اینکه با خودتحریمی، افزایش مالیات، افزایش قیمت ها، افزایش موانع کسب و کار و تصمیمهایی که تحریمها را چندبرابر میکنند، مردم را بیش از بیش به چه کنم چه کنم بیاندازیم.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه میگوید: به نظر میرسد دولت آقای رئیسی باید برنامهای در خصوص فرمان رهبری در خصوص کاهش تورم و افزایش تولید ملی داشته باشد تا مردم بدانند در شش ماه آینده چه تدابیری باید اندیشیده شود. مخصوصا اینکه در پایان سال، انتخابات مجلس را پیش رو داریم و رهبری هم در سالگرد امام راحل تاکید کردند، این انتخابات بسیار مهم است. آنهم در شرایطی که ایشان پیش از این تعجیل در ورود به بحثهای انتخاباتی را اصولی نمیدانستند، اما امسال هشت ماه مانده به انتخابات صراحتاً این مساًله مهم را یادآوری کردند. با این توضیح که مشارکت سیاسی مردم ربط مستقیمی با این دارد که دولت چقدر بتواند با دوری از خودتحریمی در مسیر آرامش اقتصادی مردم گام بردارد. /نواندیش