سعید شمس: حسن رسولی عضو پیشین شورای شهر تهران و عضو بنیاد امید ایرانیان در در گفتوگو با رویداد۲۴ میگوید: آرمان اصلی انقلاب ۵۷ «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» بود که در چهار دهه گذشته متاًثر از فرصتها و تهدیدهایی که در مسیر انقلاب و نظام برآمد بود. در دهه اول انقلاب که ۸ سال آن به دفاع از کشور سپری شد و در ۲ سال اول همه ظرفیتها برای تحقق یکپارچگی سیاسی صرف شد. با این توضیح که در ۱۰ سال اول هزینههای هنگفت انسانی، اقتصادی و سیاسی صرف شد تا در آغاز دهه دوم به تثبیت #انقلاب رسیدیم.
حسن رسولی میگوید: در شروع دهه دوم انقلاب و در هشت سالی که دولت مرحوم آقای #هاشمی روی کار بود، ظرفیت کشور صرف بازسازی خرابیهای #جنگ شد و به همین دلیل عمده سرمایهها، برای تاًمین بازسازی ساختاری زیربناهای کشور صرف شد. در نتیجه، در آن روزها تورم بالا فشارهایی گسترده را به مردم تحمیل کرد. اما گامهای خوبی با هدف آغاز افق جدیدی برای #ایران و ایرانیها برداشته شد.
حسن رسولی: در دو دورهای که دولتِ #اصلاحات آقای خاتمی تصمیمگیر بود، در موضوع مهم تاًمین زیربناها و همچنین #توسعه_اقتصادی بالاترین شاخصهای عملکردی ثبت شد؛ یعنی افزایش اشتغال، افزایش سرمایهگذاری، ارتقای منزلت ایران در جهان از طریق به کارگیری دکترین اصلاحطلبی خشونتپرهیز به دست آمد تا دولت اصلاحات به زعم صاحبنظران موفقترین دولتی باشد که در طول حیات جمهوری اسلامی بر سر کار بوده است.
حسن رسولی در ادامه میگوید: بعد از دولت خاتمی، دولتی هزینهساز روی کار آمد. در واقع دولت احمدینژاد نه تنها نتوانست از میراث دولتهای هاشمی و خاتمی بهره ببرد، بلکه با طرح خیالات بلندپروازانه و غیرواقعی، کشور گرفتاریهای عدیدهای پیدا کرد، حتی ایران به نقض صلح و آرامش بینالمللی متهم شد و در معرض تهدید حمله نظامی قرار گرفتیم. در پایان دو دوره آن دولت جنجالی و هزینهساز، همه نهادهایی که در جهت حذف اصلاحطلبان و کارنامه دولتهای سازندگی و اصلاحات هم دست شده بودند، بر اثر عملکرد ناصحیح احمدینژاد به طور ملموسی از حمایتهای همه جانبهای که از او انجام داده بودند، ابراز پشیمانی کردند که باید گفت این پشیمانی خیلی دیر شده بود.
عضو سابق شورای شهر میگوید: سال ۹۲ و تحت تاًثیر فضای سیاسی و اجتماعی اوائل دهه ۹۰ دولت حسن روحانی با عنوان «تدبیر و امید» شروع به کار کرد. این دولت در ۴ ساله اول تا آستانه بازکردن گره هستهای و ایجاد فضایی تعاملی با جهان پیش رفت. اما صد حیف که حسادت و لجبازیها مانع شد تا دولت بتواند بزرگترین تهدید اقتصادی، اجتماعی و سیاسی ایران را برای همیشه خنثی و بیاثر کند. /رویداد24