اخبار
ثبت ملی دلمه و شکرلمه در گستره استانهای مختلف کشور
مصطفی پورعلی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به غنای فرهنگی و تاریخی مواریث آذربایجان از جمله قدمت دیرینه غذاهای سنتی و شیوه خاص پخت آنها، ثبت ملی غذاهای این خطه همواره مورد توجه بوده بهطوریکه بسیاری از غذاهای این منطقه در گستره ملی مورد طبخ قرار میگیرد.
مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور، ادامه داد: ثبت ملی غذای دلمه و شکرلمه محدود به یک استان نیست و گسترهای از استانهای مختلف کشور را در بر میگیرد و بیشک استانهای آذربایجانشرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و همدان نیز در این گستره قرار دارند.
پورعلی بیان داشت: لازم به ذکر است، ثبت این دو غذا در شورای ملی ثبت میراث فرهنگی ناملموس در گسترهای از استانهای مختلف کشور از جمله آذربایجانشرقی صورت پذیرفته است.//فارس