گروهی از محققان یکی از شرکتهای فناور در مطالعات خود دریافتند گیاه “گوار” در ایران نیز رویش دارد و با توسعه این گیاه علاوه بر تولید صمغ گرید غذایی، مطالعات خود را برای تولید صمغ صنعتی با کاربرد در صنعت نفت آغاز کردهاند.
به گزارش باش خبر وبه نقل از ایسنا، گیاه”گوار” یکی از گیاهان مفیدی که در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، در ایران و جهان رویش دارد. غلافهای صاف گوار در ابتدای رشدشان سبز بوده و بافت کمی نرم و لزج دارند و با بالغ شدن، این غلافها به رنگ سبز مایل به زرد در میآیند و در زیر پوست صاف، دانههای خوشهای قابل مشاهدهای پدیدار میشوند.
دانههای گیاه گوار سبز، طعم کمی تلخ و مشابه با لوبیا دارند. دانههای آن در ایران، در تمام طول سال در دسترس هستند و فصل اوج آنها در اواخر فصل پاییز است. دانههای گیاه گوار حاوی فیبر غذایی، ویتامین A ، C و K، منگنز، کلسیم، آهن و پتاسیم است.