اخبار

تولید سالانه بیش از هشت هزار تن گوشت مرغ در عجب‌شیر

 

به گزارش ایرنا، احمد اسلامی روز چهارشنبه در بازدید از چند واحد مرغداری افزود: شهرستان عجب شیر دارای ۴۲ واحد مرغداری گوشتی مجاز با ظرفیت تولید ۶۵۵ هزار قطعه، یک واحدمرغداری مادر با ظرفیت ۱۵ هزار قطعه و یک واحدمرغداری تخمگذار با ظرفیت ۳۶ هزار قطعه است.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت مرغ در چند هفته اخیر، طی هماهنگی های بعمل آمده با اداره دامپزشکی، اداره صنعت و معدن شهرستان و مرغداران منطقه، تعداد ۹۷ هزار و ۹۳۰ قطعه مرغ گوشتی که بخشی از آن از شهرستان تامین شد کشتار و روانه بازار شد.
وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در سایر واحدهای مرغدارهای گوشتی شهرستان نیز جوجه ریزی انجام شد  که با عرضه تولیدات این واحدهای تولیدی به بازار مصرف روندکاهشی قیمت مرغ ادامه خواهد داشت.
اسلامی گفت: تمایل مرغداران به انجام مشاوره های بهداشتی و تعذیه ای و واکسیناسیون به موقع و سرکشی های منظم ادارات جهاد کشاورزی و دام پزشکی شهرستان، موجب کاهش تلفات و افزایش بازدهی در مرغداری شده است.
مدیر جهادکشاورزی عجب شیر گفت: بهبود تغذیه، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید به ازای هر قطعه مرغ گوشتی از مهمترین آیتم هایی است که کارشناسان در طرح نظارت از واحدهای تولیدی مدنظر قرار می دهند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا