سیدکاظم زعفرانچیلر امروز یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ در جلسه علنی شورای شهر تبریز با بیان آیهای از قرآن کریم در مورد جلوگیری از نزاع و تلاش در جهت وحدت، اظهار داشت: برخی مسائل و منازعات ادامهدار موجب آسیب به شهر است که متأسفانه تمام شدنی نیست.
وی با بیان اینکه در زمان انتخاب شهردار سابق، برخی از اعضا پیامی به صورت گروهی در صفحه شخصی خود منتشر کردند که شروع تنازعات بود، افزود: این اقدام تلاشی برای انقلابی پنداری خود و غیر انقلابی پنداری دیگران شد.
این عضو شورای شهر تبریز تصریح کرد: نگاه ابزاری به مفاهیم قدسی به صلاح خود و شهر نیست و با تقابل و تنازع، دایره انقلابیگری را محدود نکنیم، گفت: این در حالی است که همگی اعضای شورا، کمابیش سابقه انقلابی دارند اما با برخی سخنان بنای کجی گذاشته شد و مسائل مهم شهر به حاشیه رفت.
رئیس کمیسیون سرمایهگذاری و گردشگری شورای شهر تبریز با انتقاد از اینکه یکی از اعضای شورا، تصمیمات و سخنان برخی دیگر از همکاران شورا را تبعیت از هوای نفس دانسته بود، ابراز داشت: آیا این باعث بیاعتمادی مردم به شورا نمیشود؟ آیا این باعث کاهش اعتماد درون سازمانی و دلسردی اقشار مختلف مردم از شورای شهر نمیشود؟ و آیا این باعث کاهش مشارکت و صدمه به نظام نمیشود؟
سیدکاظم زعفرانچیلر از جمله خطرناکترین اتفاقات و بدعتهای شورا در پررنگتر کردن حاشیه بر متن را، روند “برچسب زنی” و “واژهسازی” شورا علیه شورا عنوان کرد و متذکر شد: استفاده از عناوینی مانند “شعبان بیمخ” ، “باج خواه” ، “شخصیت ژلهای” و… خطاب به برخی از اعضای شورای شهر، اقدام ناشایستی بود که نتیجه این نگاه افکار عمومی به شورا و خروجی شورا چه خواهد بود؟
وی ادامه داد: وقتی برخی اعضای شورا نصف شب ساعت ۲ در مرکز شهر دنبال تغییر رای عضو شورا به نفع خود بودند که نام این فرد، شخصیت ژلهای نیست ولی جلب رای دیگران باعث نامگذاری عنوان “شخصیت ژلهای” است؟ چرا به تصمیمات و تشخیص های یکدیگر احترام قائل نیستیم و با عناوین مختلف به دنبال صدمه زدن به اعضای غیر همنظر با خود هستیم؟
سیدکاظم زعفرانچیلر تاکید کرد: باید به این اعتقاد داشته باشیم که همه اعضا قادر به تصمیمگیری بر اساس منافع مردم هستند. چرا تصمیم دیگران را خارج از انقلابی گری می دانیم و مجری سیاست “یا بر ما”، “یا با ما” هستیم؟
عضو شورای شهر تبریز با بیان اینکه وقتی برچسب اشرافیگری به یک عضو شورا زده شد و از استخر منزل وی سخن به میان آمد، که وجود خارجی نداشت، چرا اعتراض نشد؟ ادامه داد: اگر یک عضو شورا نسبت به مطالب منتشره در یک گروه واتساپی به بهانه دفاع از کیان شورا اعتراض کرد، باید نسبت به اتهام غیرواقعی به عضو شورا هم واکنش نشان می داد. خروجی این برخورد دوگانه، اتهامات و انفعال در برابر تنزل شخصیت شورا چه معنا دارد؟
وی یادآور شد: از همه همکاران شورا تقاضا دارم، منازعات فضای مجازی را به صحن شورا و اختلاف سلایق داخل شورا را به فضای مجازی نکشانند و به دیدگاههای یکدیگر احترام بگذاریم. این رفتارها هیچ سودی جز اتلاف انرژی شورا و جایگزینی مسائل فرعی به جای مسائل اصلی نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه بیان این مطالب به این دلیل است که ظاهرا این مسائل ادامه دار بود و قرار نیست تمام شود، اظهار داشت: یکبار برای همیشه این اختلاف سلایق را قبول کنیم و با کشاندن اختلاف دیدگاه و سلایق به افکار عمومی، مردم را دلسرد نکنیم.
رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات شورای شهر تبریز، تصریح کرد: این رویکرد برای برخی رسانههای جهت دار، پیجهای بدون هویت و مشخصه، خوراک خبری تامین می کند چرا که برخی رسانهها رفتار خوارجی داشته و فتنهنگاری میکنند. منظورم منتقدین شورا، خبرنگاران رسمی و رسانههای مجوزدار نیست، رسانههایی مانند مجاهدین بود که از اختلافات ارتزاق میکنند.
وی ادامه داد: خوارج نه با معاویه بود، نه با امام علی (ع) و در آخر هم ضررش به اسلام وارد شد. برخی رسانهها هم نه منافع مردم را میخواهند، نه آرامش شهر و در نهایت آسیبشان به جامعه و شهر وارد میشود، از اینرو از همه همکاران شورا میخواهم که همکاری را با نهایت احترام به سلایق مختلف ادامه دهیم، چراکه روند موجود را به صلاح شهر نمیدانیم.
این عضو شورای شهر تبریز با تاکید بر اینکه هیچ کدام از مطالب امروز را از روی غرضورزی ندانید، بلکه خیرخواهانه است، گفت: تلاش کنیم به انقلاب و خون شهدا صدمه نزنیم.
وی افزود: در یک نشست خبری به برخی ابهامات بدون برچسبزنی و واژهسازی پاسخ خواهم داد و ضمن ارائه گزارش عملکرد خود، اقدامات صورت گرفته در جهت شتاب یافتن توسعه شهر را هم تبیین خواهم کرد.
//فارس