اخبار

توت فرنگی‌هایی با قابلیت مقاومت در برابر بیماری‌های قارچی تولید شد

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا دیویس آمریکا در مطالعه اخیرشان در حال پرورش پنج نوع توت فرنگی جدید مقاوم در برابر بیماری‌های قارچی هستد.

دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا دیویس آمریکا در مطالعه اخیرشان در حال پرورش پنج نوع توت فرنگی جدید مقاوم در برابر بیماری‌های قارچی هستد.

به گزارش باش خبر و به نقل از اس اف، دانشمندان #دانشگاه_کالیفرنیا-دیویس در حال ایجاد پنج گونه #توت_فرنگی مقاوم به «پژمردگی فوزاریم»(یک بیماری قارچی کشنده و بدون درمان) هستند. پژمردگی فوزاریم یا #پلاسیدگی_آوندها بیماری شایع قارچی است که علائمی شبیه پژمردگی #ورتیسیلیومی از خود نشان می‌دهد. پاتوژن بیماری پژمردگی فوزاریم، فیوزاریم #آکسیسپورم است. توت فرنگی‌های جدید می‌توانند برای کشاورزانی که اغلب بخش‌هایی از محصولات خود را در اثر این بیماری از دست می‌دهند، بسیار مناسب باشند.

نزدیک به ۹۰ درصد توت فرنگی‌های فروخته شده در سراسر #ایالات_متحده در کالیفرنیا رشد می‌کنند. اما پژمردگی فوزاریوم انگلی یکی از شایع‌ترین دلایل از دست دادن و نابودی محصول است که تولید آن را برای تولیدکنندگان دشوار می‌کند. به گفته دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا-دیویس، متأسفانه بیش از نیمی از توت فرنگی‌های کاشته شده در ایالت متحده از سال ۲۰۱۴ در برابر آن بیماری مقاوم نبوده‌اند به همین دلیل برای اولین بار، این گروه از محققان برنامه پرورش توت فرنگی جدید را منتشر کرده‌اند.

«استیو نپ»(Steve Knapp) استاد برجسته دپارتمان علوم گیاهی و مدیر برنامه پرورش توت فرنگی دانشگاه کالیفرنیا-دیویس در یک بیانیه رسانه‌ای گفت: اینها عملکرد یکسان یا بهتری دارند و به فوزاریوم مقاوم هستند. آن‌ها مجموعه بهتری از صفات را دارا هستند و برترند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا