تصویب تجویز مساعدت مالی کاهش ۳۰ درصدی مبنای عوارض صدور پروانه ساختمانی تا پایان سال جاری
لایحه شهرداری تبریز در خصوص تجویز مساعدت مالی با امعان نظر به مصوبه شورای اسلامی شهر تبریز در قالب کاهش ۳۰ درصدی مبنای محاسبه عوارض صدور پروانه ساختمانی و تهاتر غیرنقدی باقیمانده عوارض با شرکت طرف قرارداد تصویب شد.

#تبریز، در این جلسه لایحه تجویز مساعدت مالی کاهش ۳۰ درصدی مبنای عوارض صدور #پروانه_ساختمانی تا پایان سال جاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
روح الله دهقاننژاد، رئیس کمیسیون تحقیق، نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تبریز در بررسی این لایحه، شرط موافقت کمیسیون را دریافت نقدی مابقی عوارض اعلام کرد.
اسماعیل چمنی نیز در ادامه ضمن تقدیر از عملکرد شرکت دیداس، بر حمایت از شرکتهای تخصصی و قانونمند در این حوزه تاکید و ابراز امیدواری کرد با افزایش تعداد این شرکتها، #حقوق_شهروندان و شهرداری به طور همزمان حفظ شود.
وی تاکید کرد: شهرداری موظف است مشکلات کویهایی مانند ماشینسازی و لاله را حل و فصل کند.
داود امیرحقیان با طرح سوالی در مورد منشا تخفیفها، خواستار شفافسازی در خصوص پیشرفت پروژههای سال گذشته و میزان تاثیر این تخفیف بر قیمت نهایی #مسکن شد و بر لزوم جلوگیری از سوء استفاده و تضمین منافع شهروندان تاکید کرد.
روح الله رشیدی با اشاره به تغییرات اعمال شده در لایحه جدید نسبت به لایحه اولیه و عدم مشورت حقوقی در این زمینه، بر ماهیت متفاوت لایحه مصوب نسبت به لایحه پیشنهادی تاکید کرد.
غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: پیشنهاد بنده تصویب لایحه کاهش عوارض با اصلاحات مذکور است.
وی با تاکید بر توجه به موضوع رسیدگی به مشکلات محلات کمبرخوردار، خاطرنشان کرد: اگر نیازی به پیگیری و حمایت #شورا باشد، پیشنهاد مکتوب در این خصوص ارائه شود تا شورا تلاش خود برای رفع موانع ارائه خدمات به این مناطق را به کار ببندند.
حجتالاسلام رسول برگی با اشاره به وضعیت اسفناک آسفالت خیابان رسالت در منطقه هفت، خواستار آسفالتریزی اساسی در این منطقه شد.
وی در ادامه افزود: در منطقه آخماقیه و کوچه مسجد جامع آن که هر روز مراسمات مردم در آن برگزار میشود، عبور آبهای سطحی از وسط معبر و بوی نامطبوع ناشی از آن، زندگی را برای ساکنان این منطقه فاجعهبار کرده است. این منطقه نیازمند کمک شهرداری برای کانالکشی و ترمیم وضعیت است چرا که در برخی نقاط خطرات جانی برای شهروندان وجود دارد.
وی افزود: در طول سال گذشته، ۶ دستور مشخص برای رسیدگی به این منطقه از طریق #شهردار_تبریز دریافت و به منطقه ارائه کردهایم که شهردار منطقه نیز دستورات لازم را ارائه کرده اما متاسفانه شهردار ناحیه آن طور که باید اقدام نکرده یا نتوانسته اقدام کند.
این عضو شورا، همچنین بر ضرورت ساماندهی دستفروشان «قهوه قاباغی» و اصلاح هندسی آن محدوده در راستای رفع مشکلات مردم تاکید کرد.