اخبار

تزریق ۸۵ واحد پلاسمای اهدایی در درمان بیماران کرونایی زنجان موفقیت آمیز بود

تزریق ۸۵ واحد پلاسمای اهدایی در درمان بیماران کرونایی زنجان موفقیت آمیز بوددکتر سیامک اسدی شامگاه چهارشنبه در جلسه ستاد کرونا استان، افزود: بر این اساس حداکثر ۲ بار می توان پلاسما به مقدار ۱۰ الی ۱۵ سی سی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تزریق کرد، که  بهترین زمان برای تزریق پلاسما افراد بهبود یافته کرونایی بیماران مبتلا در اولین ساعات بستری در بیمارستان و قبل از درگیری سایر ارگان‌های بدن با ویروس است.
وی اضافه کرد: مشکلاتی در فرآیند اهدای پلاسما توسط اهداکنندگان وجود دارد که در صورت همکاری دانشگاه علوم پزشکی در اعلام اسامی بهبودیافتگان کرونایی این مهم برطرف خواهد شد.
این مسؤول ادامه داد: محدودیت سنی اهدای پلاسما، نداشتن شرایط اهدا در برخی از بهبودیافتگان،  محدودیت‌های منابع، عدم بازگشت هزینه‌های تحمیل شده از جمله مشکلات و چالش‌های موجود در این بخش است.
مدیرکل انتقال خون استان زنجان ادامه داد: این اداره کل ۴۳ نیروی فنی دارد که نگرانی کنونی ابتلای این افراد به بیماری کرونا است، که بر اساس تفاهمنامه منعقد شده نیروهای طرحی سابق انتقال خون استان تحت پوشش بسیج جامعه پزشکی قرار گرفتند و که این گروه از فعالیت خود را آغاز کرده اند تا اگر نیرویی از چرخه خارج شد جایگزین آنان شوند.
وی اضافه کرد: زنجان جزو اولین استان‌های یاری رسان به سایر استان‌ها در شرایط بحرانی بود و در این میان جامعه اهداکنندگان خون از سرمایه‌های انتقال خون استان به شمار می روند.
اسدی خاطرنشان کرد: هم اکنون همه منابع فرآورده‌های خون مورد نیاز توسط مردم سخاوتمند استان تامین می شود که این افراد از گروههای ممتاز جامعه هستند که فاصله‌گذاری فیزیکی و همبستگی اجتماعی را نیز به نمایش گذاشته‌اند.
 سالانه ۶۰ هزار واحد فرآورده خونی در این استان تولید و در مراکز بیمارستانی استفاده می شود و در این میان ۹۴ درصد اهدا کنندگان خون را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا