اخبار

ترکش‌های متمم بودجه سال ۹۸ در شورا/ هزینه‌کرد قطار شهری تبریز زیر تیغ انتقادات

در جلسه امروز شورای شهر تبریز محمدباقر بهشتی در خصوص دستور جلسه اول؛ تعیین حسابرس و حق الزحمه حسابرسی سال۱۳۹۹ شهرداری کلانشهر تبریز و سازمانهای وابسته اظهار داشت: از جمله کارهای خوب شورا حسابرسی شهرداری تبریز و سازمان‌های وابسته است.

وی با بیان اینکه تا پایان سال ۹۸ ما قرارداد داریم و باید برای سال ۹۹ حسابرس تعیین کنیم، گفت: تنها موسسات حسابرسی با رتبه یک و این اولویت که دفترشان در تبریز باشند، قرارداد بسته می‌شود.

این دستور جلسه با موافقت تمام اعضا به تصویب رسید.

در دستور جلسه دوم یعنی بررسی آیین نامه تبصره ماده ۲۷بودجه مصوب سال ۱۳۹۹ شهرداری تبریز بهشتی، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورا ابراز داشت: باید مشاورانی برای حسابرسی‌ها انتخاب شود که شهردار و معاونین حداکثر می‌توانند پنج مشاور را انتخاب کنند.

مشاوران شهرداری که تخلف می‌کنند!

محمد حسن اسوتچی با انتقاد از انتخاب مشاوران عنوان کرد: فلسفه وجودی مرکز پژوهش‌ها برای چنین کاری است و شهرداری نیازی به انتخاب مشاور دیگر ندارد.

شکور اکبرنژاد هم با پیشنهاد دیگر در خصوص مساله انتخاب مشاور اظهار داشت: بهتر است به جای نفر تعداد ساعت مشاوره تصویب کنیم که از شهرداری در هر حوزه‌ای نیاز داشته باشد، مشاوره بگیرد.

فریدون بابایی‌اقدم هم با تاکید بر اینکه مشاوران باید از فیلتر مرکز پژوهش‌ها رد شوند، خاطرنشان کرد: اگر بنا باشد که مشاورین را هر منطقه خودشان انتخاب کنند، بالای پنجاه نفر انتخاب می‌شوند که منجر به هرج و مرج می‌شود، در خصوص انتخاب مشاورین شهرداری هم خوب است که از فیلتر مرکز پژوهش‌ها رد شوند.

وی با اشاره به ایجاد مشکل توسط برخی مشاوران در گذشته یادآور شد: بسیاری از مشکلات و تخلفات در شهرداری توسط همین مشاورین که خود شهرداری به آنها بال و پر داده رخ می‌دهد.

در نهایت این دستور جلسه با رای اکثریت اعضا به تصویب رسید.

اختلافات فاحش هزینه‌کرد در قطار شهری

دستور بعدی این جلسه بررسی لایحه گزارش متمم بودجه شهرداری تبریز در سال ۹۸ بود که عبدالله تقی‌پور با انتقاد از اختلافات شدید هزینه و عملکرد در سازمان قطار شهری تصریح کرد: در قطار شهری تنها در یک ردیف متمم ۵۰ میلیارد تومان اختلاف دارد و ریز هزینه‌کرد قطار شهری با گزارشی که داده می‌شود، همخوانی ندارد؛ این اختلاف را کجای دلمان بگذاریم؟

شهرام دبیری هم با بیان اینکه با توجه به این متمم نمی‌توان چیزی را مشخص کرد، گفت: این مساله بعد از تفریغ بودجه مشخص می‌شود که چه مقدار اعتبار داده شده و چه مقدار هزینه شده است.

فرج قلیزاده هم با اشاره به تاخیر در تقدیم متمم بودجه سال ۹۸ عنوان کرد: اینکه متمم سال ۹۸ را نزدیک به سال ۹۹ بررسی می‌کنیم جای تاسف دارد، اگر کسی این را بشنود به ما می‌خندد و بهتر است بررسی آن را کنار بگذاریم.

غلامحسین مسعودی‌ریحان با انتقاد از شهرداری در اجرای مصوبات شورا در بودجه ۹۸ اظهار داشت: در سال ۹۸ صد پروژه‌ای که شورا تصویب کرده بود از بودجه حذف شد و ۹۰۰ میلیارد تومان از بودجه پروژه‌ها حذف شده است، اگر ما واقعا شورا بودیم باید استعفا می‌دادیم و می‌رفتیم. اگر بخواهند که شورا را حذف کنند به جای اعضا، پروژه‌ها را حذف می‌کنند.

اعتراض به شهرداری و خروج از صحن شورا

محمدحسین اسحقی، قائم مقام شهرداری تبریز هم در پاسخ به مسعودی ریحان عنوان کرد: اعضای شورا می‌دانند که در هیچ سالی امکان ندارد که تمام پروژه‌های تصویب شده کار شوند و سهم ناچیزی از این پروژه‌ها، عمرانی هستند. مسائل مالی، عدم تملک و… باعث می‌شود که برخی پروژه‌ها اجرایی نشود.

بعد از این گفت‌وگوها غلامحسین مسعودی ریحان با اعتراض به حذف پروژه‌ها خطاب به اعضا اعلام کرد که در چنین وضعیتی بهتر است که استعفای وی را بنویسند و از جلسه خارج شد!

!انتظار تشکر نداریم

ایرج شهین‌باهر، شهردار تبریز با گلایه از دیده نشدن فعالیت‌های شهرداری تبریز یادآور شد: ما انتظار تشکر از اینکه ۷۰۰ میلیارد اوراق گرفته‌ایم، نداریم ام دیگر این حرف‌ها هم درست نیست. تبریز تنها کلانشهری بوده که توانسته این اوراق را بگیرد و محل خرج آن هم مشخص است؛ چرا موضوعات به شکل دیگری نشان داده می‌شود و برخی موضوعات بزرگ می‌شود.

سونیا اندیش هم با بیان اینکه نوع گزارش شهرداری باعث سوءتفاهم اعضای شورا شده است، خاطرنشان کرد: مشکل اصلی این است که شهرداری در گزارشش اصل قضیه را روشن نکرده و وقتی حذف پروژه‌ها در گزارش آورده شده باید دلیل این حذف آورده شود.

وی ادامه داد: در گزارش آورده شده که ۱۰۰ پروژه حذف شده و تمام! اینطور اعضای شورا فکر می‌کنند که مصوباتشان ارزشی ندارد.

در نهایت بنا شد متمم بودجه سال ۹۸ پس از بررسی در کمیسیون‌ها به صحن شورای شهر تبریز آورده شود.

تحقیق و تفحص از قطار شهری خارج از ریل قانونی انجام شده است

دستور پنجم جلسه علنی شورای اسلامی شهر تبریز مبنی بر گزارش رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک در خصوص درخواست تحقیق و تحفص غلامحسین مسعودي ریحان و چند نفر از اعضای شورا از سازمان قطار شهری تبریزبود که تقدیم رییس شورای اسلامی شهر تبریز شد.

اندیش با اشاره به ارائه نتیجه تحقیق و تفحص کمیسیون عمران از سازمان قطار شهری به رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تمامی مستندات و سایر موارد پیوست نتیجه تحقیق و تفحص در این گزارش ارائه شده است.

قلی‌زاده با بیان اینکه تحقیق و تفحص با این اقدام قانونی نیست، اظهار داشت: نتیجه تحقیق و تفحص تنها در اختیار رئیس قرار نمی‌گیرد و در اختیار عموم قرار می‌گیرد، از اول تا آخر در تحقیق و تفحص از قطار شهری رویه قانونی رعایت نشده است.

در ادامه این جلسه نیز لوایح شهرداری در خصوص ارائه تخفیف به مستاجرین غرفه های ائل گلی و سایر صنوف با اعمال برخی تغییرات، اساس نامه سازمان آتش نشانی شهرداری تبریز و لایحه شهرداری تبریز درخصوص صدور مجوز واگذاری حق انتفاع یک قطعه زمین به متراژ حدوداً ۵۰۰مترمربع جهت احداث ساختمان انجمن خیریه فرزندان رحمت بررسی و تصویب شد.

اناج

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا