خبر/ گزارش

تداوم بررسی تشکیل و فعالیت اتاق رصد وضعیت اجتماعی و فرهنگی تبریز

گزارش شهرداری تبریز مبنی‌بر اقدامات انجام‌یافته درخصوص تشکیل و فعالیت اتاق رصد وضعیت اجتماعی و فرهنگی تبریز و بررسی مصوبه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلان‌شهر تبریز در این خصوص ارائه شد

#تبریز، گزارش شهرداری تبریز مبنی‌بر اقدامات انجام‌یافته درخصوص تشکیل و فعالیت اتاق رصد وضعیت اجتماعی و فرهنگی تبریز و بررسی مصوبه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی #کلان‌شهر تبریز در این خصوص ارائه شد.

داود امیرحقیان، خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اهمیت موضوع انتخاب تبریز به‌عنوان #پایتخت_محیط‌زیست کشورهای جهان، گفت: این موضوع آورده و فرصت بزرگی برای تبریز است و باید تلاش شود تا اهداف فرهنگی نیز بر مبنای این موضوع اتفاق بیفتد.

وی، گفت: انتقاد برخی اعضا درخصوص حضور اعضای شورا به‌عنوان نماینده شورا منصفانه نیست. این امر، موازی‌کاری و ساختارستیزی نیست و ما شورای شهر هستیم و می‌توانیم از نهادهای دیگر دعوت کنیم تا پاسخگو باشند.

خزانه‌دار شورای اسلامی شهر تبریز گفت: نهادهای دخیل باید در اتاق رصد حضور داشته باشند که منجر به جلوگیری از موازی‌کاری می‌شود. اگر رصد توسط شورا انجام شود، شورا می‌تواند از نهادهای مختلف گزارش‌گیری کرد.

علی نوای باغبان، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر حفظ شان #سیاست‌گذاری_شورا و ابلاغ سیاست‌گذاری به مجموعه‌ها، گفت: این موضوع در تعارض با جایگاه شورا است که نقش سیاست‌گذاری به یکی از اعضای شورا داده می‌شود و نقش شورا تقلیل داده می‌شود.

وی، اظهار کرد: شهردار غایب بزرگ مقوله رصد اجتماعی است که باید مشخص شود شهردار چه نقشی در این مقوله دارد و رصد اجتماعی نباید از کنترل شورا و شهرداری خارج شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: آیا بودجه‌ای برای اتاق رصد لحاظ شده است؟ ما نباید شورای سیاست‌گذاری اتاق رصد را وارد ماجرایی بی‌فرجام بکنیم.

اسماعيل چمنی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر افزایش تعامل بین نهادها با شورا، گفت: تعامل بیشتر شورا با دیگر نهادها، به نفع شهر است و شهرداری به‌تنهایی نمی‌تواند به وظایف این حوزه عمل کند.

غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: سیاست‌گذاری از طرف همه اعضای شورا و به نمایندگی یکی از اعضا اتفاق می‌افتد و شورای سیاست‌گذاری صرفا برای رصد اتاق فرهنگی است.

حکیمه غفوری، عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: سیاست‌های حاکم بر سازمان اگر وظیفه سازمان باشد، ورود بیشتر شورا دخالت در عملکرد است و اجرای عملیات اتاق رصد مغایر با وظایف شورا به نظر می‌رسد.

وی، گفت: اتاق رصد استان و شهر مستقر در شهرداری خواهد بود درحالیکه وظیفه معاونت اجتماعی #استانداری است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: شهرداری و شورا نخواهد توانست به‌جای استانداری فعالیت کند و ما به هیچ عنوان نخواهیم توانست معاونت استانداری را زیر نظر شورا ببریم.

روح‌الله رشیدی، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: کمیته‌های متعدد برای رصد و پایش وجود دارد و گزارش‌های جزءبه‌جزء نهادها مصرف شخصی دارند و قابلیت ارایه به دیگر نهادها را ندارند.

وی، گفت: اتاق رصد ناظر بر شخصیت و شأن تخصصی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز است و وجود شورای سیاست‌گذاری دال بر اجرایی بودن شخصيت شورای سیاست‌گذاری نیست.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا