تخصیص سهام شرکت تدبیراندیش به غیرکارگران و شهرداری در تبریز غیرقابل قبول است
در جلسه نهم کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر تبریز، رئیس این کمیسیون، احد صادقی، تأکید کرد که تخصیص سهام شرکت تدبیراندیش به اشخاص غیرکارگر و شهرداری غیرقابل قبول است. وی اعلام کرد که ۴۰ درصد از سهام این شرکت باید به شهرداری و ۶۰ درصد به کارکنان فعال در آن تعلق گیرد. این جلسه همچنین به بررسی طرحهای زیستمحیطی و اقدامات شهرداری در راستای بهینهسازی خدمات شهری اختصاص داشت.
#تبریز- این جلسه در ساختمان شورا برگزار شد و در آن، یافتهها و نتایج طرح “مطالعه، بررسی و امکانسنجی بازچرخانی آبهای #خاکستری ساختمانهای مسکونی” به عنوان دستور جلسه نخست ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت. صادقی در این خصوص خواستار انجام #امکانسنجی این طرح توسط معاونت مرکز شد تا مشخص شود که اساس پروژه چگونه خواهد بود.
وی همچنین اشاره کرد که نوع بهرهبرداری از این سیستم یک مسئله مهم است و باید تعیین شود که آیا این بهرهبرداری به صورت پیمانکاری در اختیار #شهرداری خواهد بود یا شهرداری به صورت مشارکتی در این پروژه دخالت خواهد کرد. صادقی همچنین خواستار ارائه گزارشی از کمیته کارشناسی در این زمینه شد.
روحالله رشیدی، دبیر کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری، نیز در ادامه جلسه بر اهمیت اجرایی شدن طرحها تأکید کرد و گفت که در مرکز پژوهشهای شورای اسلامی کلانشهر #تبریز تلاش داریم تا طرحهای ارائهشده به امکان اجرایی و تمهیدات لازم ختم شود. وی افزود که این طرح مطالعهای زیستمحیطی در خصوص فاضلاب شهری است و ضوابط آن میتواند قابل پیشنهاد باشد.
در ادامه، لایحه “تجویز خرید ۲۵ درصد از سهام شرکت تدبیراندیش شهر تبریز توسط #شهرداری تبریز” جهت بهینهسازی و ساماندهی نیروهای انسانی شاغل در بخش فضای سبز شهرداری تبریز نیز مورد بررسی قرار گرفت. صادقی در این خصوص تأکید کرد که ۴۰ درصد سهام این شرکت باید به شهرداری و ۶۰ درصد به کارکنان فعال در این شرکت تعلق گیرد و تخصیص سهام به اشخاص غیر قابل قبول است. وی همچنین اشاره کرد که مسئله شرکت تدبیراندیش در صحن شورا مطرح خواهد شد و گزارشی از وضعیت این شرکت و ایرادهای جاری آن ارائه خواهد شد.
دبیر کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری نیز خواستار ارائه گزارشهای شفاف از وضعیت سهامداران و وضعیت فعلی این شرکت شد.
در پایان جلسه، گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری منطقه ۱۰ در خصوص ردیفهای بودجهای مصوب سال ۱۴۰۳ شامل پروژههای مختلف مانند تکمیل احداث پارک ستارخان، تعمیر و تجهیز پارکهای موجود، احداث پارک محلهای، احداث باغ موزه طبیعت آذربایجان و مدیریت بهینه آب خام ارائه شد. همچنین، اقدامات مرتبط با ساماندهی و تجهیز سرویسهای بهداشتی، احداث بازارچه میوه و ترهبار، و خرید تجهیزات آتشنشانی نیز مورد بررسی قرار گرفت.
این جلسه به عنوان گامی مهم در راستای بهبود وضعیت زیستمحیطی و خدمات شهری در تبریز تلقی میشود.