بانوی کارآفرین استان فارس با ضایعات آهن و ورق اقدام به تولید واشر فلزی کرده و برای خود و دیگران زمینه کسب درآمده ایجاد کرده است.
کارآفرینی یعنی خلق فرصتهای تازه که این امر به امکانات زیاد نیاز ندارد اما فکری خلاق میخواهد، گاه از چیزهای دورریز میتوان بستری برای کسب درآمد و شغل فراهم کرد کافی است اراده داشت.
جوانان استان فارس ثابت کردند که برای کارآفرینی و ایجاد شغل میتوان با دست خالی شروع کرد، کافی است که همت و اراده را در مسیر همراه کرد. سپیده محسنزاده یکی از کارآفرینان برتر استان فارس است که با وجود داشتن دو کودک خردسال وارد زمینه صنعت شده و امروز به عنوان یکی از تولیدکنندگان واشر در استان فارس شناخته میشود.
این بانوی کارآفرین استان فارس با ضایعات آهن و ورق اقدام به تولید واشر کرده و به کارخانجات و کارگاههای تولیدی میفروشد. وی در گفتوگو با خبرنگاران علت اصلی روی آوردن به این شغل را علاقه به صنعت ذکر میکند.
محسنزاده برخلاف بسیاری معتقد است که بانوان نیز میتوانند وارد عرصه صنعت شوند و نباید تنها اشتغال بانوان را در کارهایی مانند مشاغل خانگی یا آشپزی و غیره دید. این کارآفرین استان فارسی از مهرماه 99 کار خود را مشورت با دیگر تولیدکنندگان واشر در ایران شروع کرده و مدت 5 ماه است که به صورت رسمی اقدام به تولید کرده است.
در این مدت 5 ماه وی برای 6 نفر اشتغالزایی کرده و معتقد است که اگر همراهی بیشتری توسط مسئولان میشد امکان توسعه کار و کارآفرینی برای 40 تا 50 نفر وجود داشت. بانوی کارآفرین استان فارسی تولیداتش را به شهرستانهای استان و استانهای همجوار مانند کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر میفروشد و برای توسعه کارش چشمانداز دارد.
محسنزاده ایده اولیه کار را پیشنهاد همسرش میداند و میگوید: همسر من در زمینه ابزار فروشی فعال است و ابتدا قصد داشتیم که تعاونی در این زمینه راهاندازی کنیم اما به دلیل مشکلاتی که بود همسرم پیشنهاد داد در زمینه تولید واشر وارد شوم.