خبر/ گزارش

بررسی گزارش حسابرسی سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز

گزارش حسابرسی سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز مورد بررسی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز قرار گرفت.

#تبریز،علیرضا نوای باغبان در ابتدای جلسه ضمن تبریک روز ارتش و روز تشکیل سپاه پاسدار اسلامی، اظهار کرد: امروز حسابرسی آرامستان‌های #شهرداری_تبریز تا سال ۱۴۰۱ به حسابرسی گذاشته شده است، در خصوص این سازمان چندین جلسه برای #حسابرسی مربوط به آرامستان‌ها برگزار کرده‌ایم.

وی ادامه داد: خلاصه‌ای از عملکرد حسابرسی تمامی سازمان‌ها در اختیار شورا و هیئت رئیسه‌ی قرار داده‌ایم، حسابرسی هرساله به سال قبل وصل است، از جمله سازمان‌های بروز در زمینه‌ی حسابرسی سازمان آرامستان است که هر روز بیشتراز پیش خود را به سمت مطلوبیت می‌برد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری موظف هست سازمان‌هایی که تشکیل می‌دهد بر اساس اساسنامه آن پیش ببرد، افزود: طبق اساسنامه اگر شهرداری زمینی را به سازمانی می‌دهد سندش را بدهد یا اینکه اجاره‌نامه در بین خودشان داشته باشند.
باغبان خاطرنشان کرد: حد قابل قبول #بیمه را ما باید نگاه کنیم که شهرداری دفاع کند. در کل خانواده شهرداری بیمه را ما باید بررسی کنیم، ما اگر زمین یا ماشین را به اسم سازمان بزنیم سرمایه سازمان هم بالا می‌رود.

احد صادقی در ادامه بیان کرد: سال‌ها قبل اعتراضاتی که سازمان‌ها و مناطق انجام داده‌اند، اگر نتایج مطلبوب برای طرفین داشته است بیان شود آیا می‌توان این حساب‌ها را به عنوان رویه‌ای برای شهرداری در نظر گرفت و آیا این حساب‌ها را می‌توان با عنوان خاص نگهداری کرد؟

روح الله رشیدی در ادامه عنوان کرد: موضوع مالیات حقوقی که مطرح می‌شود قرار بود صورت حساب بدهی‌های سال قبل در اختیار ما قرار گیرد که تا این لحظه اتفاق نیافتاده است.

وی تاکید کرد: بنده صورتحساب بدهی‌های سال گذشته را تا مهرماه در دست دارم ۳۱ میلیارد تومان تا پایان مهر سال گذشته برای مناطق و ۲۶ میلیارد تومان بدهی برای سازمان‌های شهرداری تبریز ثبت شده است.

امیرحقیان با اشاره به اینکه حقوقی که شهرداری برای کارکنان پرداخت می‌کند #مالیات مشخصی دارد، بیان کرد: هرماه این مالیات از حقوق کارکنان بطور مرتب کسر می‌شود.

وی عنوان کرد: از برخی مالیات کسر شده و از برخی اندک هم مالیاتی کسر نمی‌شود، این چگونه ممکن است که شهرداری هرماه مالیات را کسر کند اما به دارایی پرداخت نکرده و جریمه شود.

اسماعیل چمنی با تاکید بر اینکه حسابرسی جزو الزامات قانون است، گفت: هرساله تمام سازمان‌ها و مناطق نیاز به حسابرسی دارند باید این امر انجام گیرد، شهرداری مکلف به انجام هرساله حسابرسی در تمامی مجموعه‌های خود باشد.

وی ادامه داد: اگر حسابرسی به درستی انجام نشود بانک‌ها از هرگونه پرداخت وام به شهرداری جلوگیری می‌کنند، حسابرسی شفاف سازی مالیاتی بوده و صحت گذاری اقلام و صورت حساب‌های مالی بشمار می‌رود.

وی بیان کرد: مصوبه‌ای در خصوص حسابرسی داشته باشیم و در تمامی کارهای‌خود حسابرسی را در نظر بگیریم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر اینکه حسابرسی رسمی عین قانون است و هیچ‌گونه امکان عدول ندارد، خاطرنشان کرد: حسابرسی از بسیاری از تخلفات جلوگیری می‌کند، هرساله حسابرسی باید انجام گیرد، حتما که نباید دنبال مچ‌گیری باشیم، پیشگیری بهترین روش است.

امیرحقیان در ادامه خاطرنشان کرد: این حسابرسی سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ شامل می‌شود، برخی از قسمت‌ها گزارشات اصلاحی ندارند در این موضوع شفاف سازی انجام گیرد.

وی با اشاره به اینکه نظر بنده این است یک سری مسائلی‌ وجود دارد که تعدادشان هم کم نیست این موضوع را در نامه‌ای مفصل به هیئت رئیسه ابلاغ خواهم کرد، خاطرنشان کرد: ریاست محترم #شورا اجازه دهد نامه را ارسال می‌کنم.

علیرضا نوای باغبان با تاکید بر اینکه حسابرسان جزو منتخبین شورای شهر تبریز بوده و هرکدام از آن‌ها جزو بهترین‌های این زمینه است، عنوان کرد: چون شهرداری خود درجه ۱۲ است برای مجموعه سعی می‌شود تا از افراد درجه‌ی یک و ماهر استفاده شود.

وی با بیان اینکه دیگر متخصص و معتبرتر از این حسابرسان نداریم، عنوان کرد: از این رو آن‌ها هم وظیفه دارند تا به ما پاسخگو باشند، هرچقدر بر موضوع حسابرسی بیشتر توجه کنیم، آینده‌ی سازمان بهتر خواهد بود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا