خبر/ گزارش

بررسی مصوبه سند تشکیل و فعالیت اتاق رصد وضعیت اجتماعی و فرهنگی تبریز

مصوبه سند تشکیل و فعالیت اتاق رصد وضعیت اجتماعی و فرهنگی تبریز بررسی شد.

#تبریز،در این جلسه مصوبه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی کلانشهر تبریز با موضوع سند تشکیل و فعالیت اتاق رصد وضعیت اجتماعی و #فرهنگی تبریز بررسی شد.

روح الله رشیدی با اشاره به اینکه تشکیل اتاق رصد وضعیت اجتماعی و فرهنگی تبریز از سال اول #شورای_ششم پیگیری شده است، ادامه داد: خود سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری نیز با اهمیت این موضوع آشنا شده و برای اصلاح #وضعیت_اجتماعی و فرهنگی تبریز راهکار و موارد بسیاری وجود دارد.

وی ادامه داد: برای مثال در موضوع وضعیت معتادان متجاهر در شهر که سعی بر این شده گزارشاتی از این موضوع بیرون آورده شود، آماری که اخیرا ارائه شده که فاجعه بار بوده است، این سند می‌تواند بصورت نقشه‌ راه باشد.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: این موضوع چیزی جز ریل گذاری نیست، اعضای شورا برای سیاست گذاری دلایل روشنی دارند.

در ادامه، حجت الاسلام رسول برگی با تأکید بر اینکه وظیفه اصلی شورا نظارت و #سیاست‌گذاری است، گفت: واگذاری سند تشکیل و فعالیت اتاق رصد وضعیت اجتماعی و فرهنگی تبریز خودتحقیری شوراست.

وی افزود: این موضوع باید به کارشناسان، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و مرکز پژوهش‌ها سپرده شود.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: گفتند نهاد ایجاد نمی‌کنیم، پس چگونه اختیار از شورا گرفته می‌شود؟ اگر در این خصوص نیاز به تصویب شورا نیست پس باید به شهردار ابلاغ شود.

برگی اظهار کرد: از یک طرف، رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و رییس مرکز پژوهش‌ها یک نفر است. موضوع را از شورا می‌گیریم می‌دهیم به اجتماعی فرهنگی استانداری؛ اگر خودشان بلد کار هستند، انجام دهند، چه نیازی به بودجه شورا و شهرداری است؟

وی با اشاره به اینکه “اسم رمز” در رسانه‌ها مشخص شده است، گفت: یک تعداد از رسانه‌ها شیوه تری تی (T) را پیش گرفته‌اند که ابتدا تخریب، سپس تحریم و بعد تبلیغ می‌کنند‌. ما این شیوه را از اول انقلاب دیده‌ایم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز، خاطرنشان کرد: پیجی که مال یکی از اعضای شوراست چنین شیوه‌ای را پیش گرفته است.

حجت‌الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر، عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تأکید بر اینکه رصد و پایش موضوع مهمی است، گفت: سازوکارهای موجود باید تقویت شود.

وی افزود: در جلسه هیئت‌امنای مرکز پژوهش‌ها، گزارشی از اقدامات این مرکز ارائه شد که نشان دهنده اقدامات قابل قبول و خوب انجام شده در این مرکز بود. در آن جلسه هم گفتم که مرکز #پژوهش‌ های شورای اسلامی شهر تبریز احیا شده است.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: تجربه‌هایی در گذشته‌ بوده که حضور دیگر نهادها در چنین مسائلی مشکل‌ساز شده است. در این موضوع هم اگر بناست شهرداری تقبل هزینه کند، وجود نهاد دیگر موضوعیت ندارد.

زعفرانچیلر گفت: بحث رصد یک فرایند دائمی است و باید به صورت مستمر اجرایی شود.

وی خاطرنشان کرد: پژوهشی‌ترین بازوی شورا مرکز پژوهش‌ها است. اگر بودجه لازم است مشخص شود و اتاق رصد در مرکز پژوهش‌ها ایجاد شود.

احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز هم گفت: تکلیف سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز در بند ۲ اساسنامه سازمان مربوط به اجرای کارهای اجتماعی است و برای انجام این وظيفه باید برآوردی از واقعیت داشته باشد. چه کسانی باید

این وضعیت را رصد کنند؟ اصل تشکیل این سند از آن جهت مطرح شده که به این نیازها پاسخ داده شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا