اخبار

برداشت انگور و مراحل فرآوری دوشاب و کشمش در ملکان

 

ایرنا-تبریز- میزان تولید انگور در سال جاری بیش از ۳۰۵ هزار تن تولید بود که در اثر سرمازدگی، حدود ۳۲ هزار تن محصول از بین رفت و میزان تولید انگور در سال جاری ۲۷۳ هزار تن می باشد. حدود ۱۵ درصد تولید انگور معادل ۴۱ هزار تن به صورت تازه خوری و مصارف محلی اعم از غوره و دوشاب مصرف می شود و ۸۵ درصد بقیه معادل ۲۳۲ هزار تن به کشمش کالیفرنی و تیزآبی تبدیل می شود. متوسط عملکرد انگور در آذربایجان شرقی ۱۸ تن در هکتار بوده و انگور و فرآورده های آن از جمله سبزه و کشمش یکی از اقلام صادراتی کشور محسوب می شود و آذربایجان شرقی از نظر سطح زیرکشت تولید انگور و فرآورده های آن جایگاه ویژه ای در کشور دارد. شهرستان ملکان با تولید ۱۸۷ هزار تن، شهرستان مراغه ۳۱ هزار تن و شهرستان بناب ۲۵ هزار تن انگور در سال جاری به ترتیب مقام اول تا سوم را به خود اختصاص داده اند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا