آموزشیاخبار

برترین تیم‌های تحلیل رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا معرفی شدند

برترین‌های طرح‌های برگزیده فراخوان “شناخت، تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا” از سوی ستاد علوم شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه علوم اجتماعی محاسباتی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، مراسم “شناخت و تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا” برگزار شد.

در این مراسم که به صورت مجازی برگزار شد، تیم‌های برتر اول تا پنجم فراخوان شناخت، تحلیل گفتمان و رفتار جامعه ایرانی در بحران کرونا معرفی شدند.

تیم‌های برتر به این شرح است:

تیم اول

میثم علیزاده، آمیتیس شیدانی و زینب صامعی

نام پروژه: برآورد قدرت سیاست‌مداران، رسانه‌ها، سلبریتی‌ها، اپوزیسیون و مردم در گفتمان‌سازی موضوعات مرتبط با کرونا با رویکرد شناختی

تیم دوم

حسین کرمانی، امیر علی تفرشی، علیرضا بیات ماکو، علی آتش زر، سینا زمانی و امیر محمد قدسی

نام پروژه: رهیافتی محاسباتی به فرآیندهای گفتمانی در جامعه ایران: شیوع ویروس کرونا در توئیتر و اینستاگرام

تیم سوم

بهنام کرمی، دکتر شهریار غریب زاده و دکتر فاطمه باکویی

نام پروژه: بررسی دینامیک باورهای ارزشی در شرایط بحران: مولفه‌های اساسی اخلاق

تیم چهارم

دکتر عرفان صلواتی، زهرا برکچیان

نام پروژه: پیش‌بینی نفوذ پیام بر اساس محتوای معنایی آن و سوابق فعالیت دریافت کننده و ارسال کننده

تیم پنجم

دکتر زهره رافضی، دکتر لیلا رافضی و محمدعلی سلطانی

نام پروژه: تشخیص و تبیین مدل تمایل به تبعیت از توصیه‌های بهداشتی بر اساس تحلیل احساسات کاربران شبکه‌های اجتماعی

به گزارش ایسنا، در این مراسم همچنین دکتر مجید نیلی احمدآبادی دبیر ستاد علوم شناختی معاونت علمی ریاست جمهوری با بیان اینکه داده کاوی هوشمند به افزایش توان علوم شناختی برای تحریک جامعه علمی و شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌کند، گفت: از این رو فراخوانی در این زمینه ارائه کردیم تا تیم‌های برتر این حوزه شناسایی شوند.

وی با تاکید بر اینکه تحلیل داده‌ها نیاز به فناوری پسا AI (هوش مصنوعی) دارد، گفت: باید بدون تأخیر و با داده کاوی بتوانیم فناوری پسا AI را به بلوغ برسانیم. ما باید به واسطه این فناوری درک مخاطب و اثربخشی را در یک موضوعی اندازه گیری کنیم.

وی با بیان اینکه داده کاوی هوشمند به توان علوم شناختی می‌تواند در حکمرانی، سیاست‌های ملی و اقتصادی و … تأثیر بگذارد، گفت: ما می‌توانیم با استفاده از این فناوری با سرعت بیشتر و چشم بازتر سیاست گذاری و برنامه ریزی در حوزه‌های مختلف را داشته باشیم.

ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا