خبر/ گزارش

با همت شورا وشهرداری تبریز،۱۴ مدرسه جدید احداث می شود

اعضای شورای اسلامی شهر تبریز بر ضرورت انسجام و شفافیت لایحه شهرداری برای ساخت ۱۴ مدرسه با محوریت تفاهم‌نامه و تهاتر املاک با آموزش و پرورش تأکيد کردند.

#تبریز،لایحه پیشنهادی شهرداری کلانشهر تبریز مبنی بر تجویز همکاری در نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای تعلیم و تربیت شهر تبریز، با محوریت تفاهم‌نامه و تهاتر املاک با آموزش و پرورش، در جلسه شورای اسلامی شهر تبریز با حضور اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، مورد بررسی قرار گرفت.

اسفندیار صادقی، مدیرکل آموزش و پرورش #آذربایجان_شرقی ضمن تسلیت شهادت سرداران رشید و جوانان در حادثه حمله رژیم صهیونیستی به ایران، بر لزوم توسعه زیرساخت‌های آموزشی با همکاری شهرداری تاکید کرد.

وی با اشاره به نهضت توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی و ارتقاء کیفیت آموزشی در مدارس دولتی که توسط رئیس جمهور مطرح شده است، گفت: ۲۳۱ پروژه در راستای این #نهضت در استان در حال اجرا است که بیش از ۶۰ درصد آن‌ها شامل ۱۱۰۴ کلاس درسی در حال ساخت است. این پروژه‌ها مردم محور بوده و با مشارکت اهالی و دولت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه میزان پیشرفت پروژه‌ها به صورت روزانه رصد می‌شود، افزود: دوره‌های لازم برای ارتقا تحصیلی و توانمندسازی اساتید آموزش و پرورش مدارس انجام خواهد گرفت. فضای آموزشی تاثیر مستقیمی بر #کیفیت<آموزشی دارد و کمبود فضا یکی از عوامل اصلی تشکیل کلاس‌های با کیفیت پایین است.

صادقی با اشاره به توجه ویژه دولت به امر مدرسه سازی در استان، اولویت‌های ساخت مدارس را مناطقی با تراکم بالای دانش‌آموز، شهرک‌های جدید الاحداث و مناطق فاقد مدرسه عنوان کرد.

وی از احداث یک مدرسه بزرگ ۳۶ کلاسه توسط خیری در منطقه اندیشه تبریز خبر داد و افزود: در منطقه مرزداران با انبوه دانش‌آموز و با کمبود شدید مدرسه روبرو هستیم.

روح‌الله رشیدی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه با اشاره به اهمیت لایحه، اظهار داشت: این لایحه مربوط به یک امر ملی است و تحقق عدالت آموزشی یکی از مهم‌ترین وعده‌های #دولت دکتر پزشکیان به شمار می‌رود.

وی گفت: این موضوع باید در کارنامه دولت ثبت شود و نشانه‌ای از درک درست از نیازهای جامعه است. متأسفانه بخش زیادی از مردم از خدمات آموزش دولتی محروم مانده‌اند و آرزوی ما، تحقق عدالت در این حوزه است.

رشیدی با اشاره به جنبه‌های فنی و شکلی لایحه، افزود: حساسیت شورا از این جهت است که پروژه نباید به دلیل شتاب‌زدگی در عقد تفاهم‌نامه و عدم محاسبه دقیق، ناقص یا ناتمام باقی بماند. تاکنون تفاهم‌نامه‌ای رسمی امضا نشده و اگر هم باشد، باید بر اساس مصوبه شورا الزام‌آور باشد. پیشنهاد ما این است که شهرداری ساختار لایحه را اصلاح و نحوه مشارکت مالی و حقوقی، سازوکار تهاتر و جزئیات تعهدات را به روشنی مشخص کند.

حکیمه غفوری، دیگر عضو شورا، نیز ضمن تأکید بر ضرورت پرهیز از اقدامات شتاب‌زده، گفت: نباید با بدعت‌هایی در نحوه اجرای پروژه‌ها، مردم دچار مشکل شوند. متأسفانه مواردی وجود داشته که خیران مدرسه‌ای ساخته‌اند اما به دلیل مداخلات نوسازی، افتتاح مدرسه با مانع مواجه شده است. در این خصوص باید رایزنی‌های لازم صورت گیرد.

وی گفت: اولویت دادن به مناطق با تراکم بالای دانش‌آموزی در انتخاب پروژه‌ها و همچنین توجه به وضعیت ترافیکی اطراف مدارس به‌ویژه در محدوده خیابان میرداماد باید مورد توجه باشد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا