بازگشت اعتماد
سجاد حسین زاده: دیروز و امروز پست هایی در فضای مجازی دیدم که برایم یادآور شد که پنج سال از انتصاب حاج آقا آل هاشم به عنوان امام جمعه تبریز و نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی میگذرد و گویی دیروز بود و عمری گذشته و اتفاقاتی شیرین و تلخ در این سالها اما آنچه میخواهم از آن منظر به این پنج سال نگاه کنم ” اعتماد” است همان گمشده ای که جامعه ی ایرانی در سالهای اخیر به شدت از آن رنج می برد و این مساله در جامعه کوچکتری به مانند تبریز ملموس تر است.
اعتماد را سرمایه اجتماعی گفتمانها و حاکمیتها عنوان میکنند و هر چه این مساله درصد بالایی داشته باشد همانقدر اوضاع جامعه روبراه است و امور در مسیر پیش میرود و مردم و حاکمیت دست در دست هم زندگی را میسازند اما در حالت عکس اوضاع جامعه بغرنج میشود و رنج بیشتر میشود.
آنچه که حضور مردمی و بدون تشریفات امام جمعه تبریز در این سالها التیام بخشیده همان اعتماد و ارتباط میان مردم و حاکمیت است مساله ای که در سالهای قبل از آن بطور ملموس دچار خدشه و شکاف بود.
“دسترس پذیری” یکی از عواملی است که اعتماد میان مسئولین و مردم را ترمیم و بالا می برد و این همان نکته ای است که سید شریف بدان اهتمام اساسی داشته و نتیجه آن بر همگان عیان است.
حضور میان مردم ارتباط، مستقیم با نخبگان، جوانان و قشرهای مختلف مردم اولویت هایی است که رعایت شده و دسترس پذیری را به عنوان عامل بالا برنده اعتماد عمومی محقق کرده است، و این باید الگو باشد و قدر دانسته شود.//اناج