علی نوایباغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه امروز یکشنبه در پنجاهودومین جلسه علنی شورای شهر تبریز اظهار کرد: موضوعی که فرمانداری به آن ایراد گرفته بحث مشخص نبودن پیدی است، شهرداری تبریز از سال ۹۷ پیدی را بهجای پی لحاظ کرده، این موضوع بهصورت یک دفترچه بوده که باید پیدی در معرض افکار عمومی و در دسترس آحاد شهروندان قرار گیرد.
وی ادامه داد: ما موضوع پیدی را از سوی شورای شهر نظارتپذیر کردیم، بدین معنی که این مهم دسترسپذیر خواهد بود و شفافسازی در این راستا صورت خواهد گرفت.
رسول برگی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز هم در اینباره بیان کرد: سال گذشته هم این موضوع از سوی هیأت تطبیق رد شده بود اما متاسفانه شهرداری وقت این موضوع را در دفترچه اعمال کرده بود و آن هم اجرا شده بود.
نوایباغبان، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه گفت: فرمانداری میگوید تا زمان اتمام پروانه اگر ساختمان تمام نشود تا ۴ درصد قانون نوسازی، شهرداری رفتار کند، اما شهرداری در این رابطه مصوبه دیگری دارد.
برگی هم در اینباره تصریح کرد: این «حداکثر دوبار» باعث شده که در برخی مناطق بعد از دوبار از شهروند مجددا مبلغ پروانه گرفته شود.
فریدون باباییاقدم، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز هم در این خصوص متذکر شد: فرمانداری بهصورت صریح عنوان کرده که نباید زمانی برای اعتبار پروانه مشخص شود، هزینه هم موضوع بعدی است.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تبریز در ادامه سخنان خود افزود: میتوانیم با استناد به تبصره، نظر فرمانداری را هم در این مورد لحاظ کنیم.
با اعمال برخی اصلاحات، اعضای شورای اسلامی شهر تبریز بر مصوبه تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ اصرار کردند.
کلیات تعرفه عوارض محلی سال ۱۴۰۱ با اعمال تغییرات و رفع ایرادات فرمانداری به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تبریز رسید.//فارس