اگر شیخ محمد خیابانی را مدرس ثانی بنامیم، مبالغه نکردهایم
مسئول ستاد بزرگداشت یکصدمین سالگرد شهادت شهید شیخ محمد خیابانی گفت: مبارزات و افکار و اندیشه شهید شیخ محمد خیابانی آنقدر برجسته است که اگر وی را مدرس ثانی بنامیم، مبالغه نکردهایم.
حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در سومین جلسه شورای سیاستگذاری ستاد بزرگداشت یکصدمین سالگرد شهادت شهید شیخ محمد خیابانی در شهر خامنه شهرستان شبستر، افزود: شهید شیخ محمد خیابانی یکی از روحانیون مبارز در مقابله با استبداد داخلی، استعمار خارجی و سلطه بیگانگان بود.
وی افزود: او در کنار شهید مدرس، در مقابل التیماتوم روس با تمام قامت ایستاد، لذا شایسته است تا شهید شیخ محمد خیابانی را مدرس ثانی بنامیم.
وی، ضمن ابراز تاسف از عدم توجه به شخصیت والای شهید شیخ محمد خیابانی، گفت: امام راحل همواره از شهید شیخ محمد خیابانی در کنار دیگر مبارزان دوران مشروطیت نام بردهاند و ایشان جزو ۱۰۰ شخصیت برتر دوران مشروطیت محسوب میشود.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ستاد بزرگداشت یکصدمین سالگرد شهادت شهید شیخ محمد خیابانی، تلاش میکند تا در سطح ملی و بین المللی، این چهره انقلابی و مبارز را بیشتر معرفی کند.
مردم شبستر از بزرگداشت شیخ محمد خیابانی استقبال میکنند
امام جمعه شهرستان شبستر نیز در این جلسه، گفت: مردم شهرستان شبستر از بزرگداشت شهید شیخ محمد خیابانی استقبال میکنند.
حجت الاسلام یونس کیانی افزود: بدون شک مردم شهرستان شبستر از بزرگداشت شهید شیخ محمد خیابانی استقبال میکنند و برای برگزاری برنامههای آن نهایت همکاری را خواهند داشت.
وی بیان کرد: شهرستان شبستر همواره مهد فرهنگ و ادب و خاستگاه بزرگ مردانی همچون شهید شیخ محمد خیابانی بوده و مشارکت در بزرگداشت این شهید افتخاری برای مردم این منطقه است؛ همچنین، بزرگداشت شهید شیخ محمد خیابانی ارزش دادن به فرهنگ شهادت و مبارزه است.
وی تاکید کرد: شیخ خیابانی در طول مبارزات خود همواره بر این باور بود که باید دست بیگانگان را از اداره کشور قطع کرد و اجازه نداد اجنبیها با اداره کشور و گرفتن مسئولیتها در آن زمان، به سیاست، اخلاق و مذهب کشور ضربه بزنند.
شیخ محمد خیابانی، افتخار عالم تشیع است
نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار کرد: افتخار شهرستان شبستر و شهر خامنه این است که شخصیتهای برجستهای همچون رهبر معظم انقلاب و شیخ محمد خیابانی از آن برخاستهاند.
جعفر راستی افزود: شهید شیخ محمد خیابانی تا سن شش سالگی در شهر خامنه زندگی کرده و هیچگاه ارتباط عاطفی و قالب خود را با زادگاه خود قطع نکرد.
وی گفت: مردم شهرستان شبستر همواره از شهید شیخ محمد خیابانی به افتخار یاد میکنند و برنامههای افتتاحیه همایش بزرگداشت یکصدمین سالگرد شهادت شهید شیخ محمد خیابانی باید از شهر خامنه، زادگاه این شهید آغاز شود.
وی، ضمن قدردانی از دست اندرکاران این همایش، از شیخ محمد خیابانی به عنوان افتخار عالم تشیع یاد کرد و افزود: شیخ محمد خیابانی به عنوان یک عالم دینی و مبارز قهرمان برای سرافرازی ایران تا آخرین لحظه عمر با عزت و ایثاری مثال زدنی جانفشانی کرد و در راه مبارزه با استبداد دشمنان خارجی به شهادت رسید.
در ادامه این جلسه، پایگاه اسناد و آثار شهید شیخ محمد خیابانی نیز راه اندازی شد.
دبیر اجرایی ستاد و همایش بین المللی شهید شیخ محمد خیابانی در این جلسه با اشاره به نبود مرجع مناسب برای معرفی شهید شیخ محمد خیابانی، هدف از راهاندازی پایگاه اسناد و آثار شهید شیخ محمد خیابانی را ایجاد مرجع جامع و کامل برای معرفی بیشتر شهید شیخ محمد خیابانی اعلام کرد.
حجت الاسلام الیاس ابراهیمی افزود: با همکاری ادارات و مراکز علمی و پژوهشی، این پایگاه به عنوان مرجعی برای علاقمندان شهید شیخ محمد خیابانی خواهد بود.
به گزارش ایسنا، سومین جلسه شورای سیاستگذاری ستاد بزرگداشت یکصدمین سالگرد شهادت شهید شیخ محمد خیابانی به میزبانی شهرستان شبستر در شهر خامنه زادگاه این شهید برگزار شد.
همزمان با برگزاری سومین جلسه شورای سیاستگذاری این ستاد در شهر خامنه، زادگاه شهید شیخ محمد خیابانی، حجت الاسلام یونس کیانی، امام جمعه شهرستان شبستر به عنوان دبیر ستاد بزرگداشت یکصدمین سالگرد شهادت شهید شیخ محمد خیابانی در شهرستان شبستر معرفی شد.
همچنین، اعضای شورای سیاستگذاری ستاد بزرگداشت یکصدمین سالگرد شهادت شهید شیخ محمد خیابانی از خانه پدری شهید شیخ محمد خیابانی، موزه شهر خامنه و مدرسه معرفت، محل تحصیل شهید شیخ محمد خیابانی، بازدید کردند.ایسنا