رئیس دانشگاه علم و صنعت در آیین بزرگداشت روز معلم و تقدیر از برگزیدگان آموزشی این دانشگاه، گفت:امیدواریم با تغییر شراط کرونایی موجود، از مهر ماه بتوانیم آموزش حضوری در دانشگاه را از همزمان با دهه سرآمدی آموزش و بزرگداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری، آیین بزرگداشت روز معلم و تقدیر از برگزیدگان آموزشی دانشگاه علم و صنعت به صورت مجازی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه و مسئولانی از حوزه معاونت آموزشی دانشگاه در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد، از اعضای هیات علمی برگزیده آموزشی و کارشناسان آموزشی و خدمات آموزشی برگزیده تقدیر به عمل آمد و اعضای هیات علمی بازنشسته سال قبل و اعضای هیات علمی تازه استخدام دانشگاه معرفی شدند.
دکتر ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت، با گرامیداشت روز معلم و استاد از همه اعضای هیات علمی برای زحمات آنها تشکر کرد و گفت: در طول سال گذشته نه تنها با آموزش مجازی، اعضای هیات علمی چراغ دانشگاه را روشن نگاه داشتند، بلکه علیرغم همه مشکلات، خوشبختانه در دو نیمسال گذشته با بهبود آموزش، گامهای خوبی در حوزه آموزش و پژوهش و تداوم فعالیتهای پژوهشی برداشتیم و هدایت تحصیلی دانشجویان ارشد و دکتری نیز به خوبی ادامه یافت به طوری که ورودیهای ارشد ۹۶ دانشگاه و بیش از ۶۰ درصد ورودیهای ارشد ۹۷ دانشگاه دانشآموخته شدهاند. دکتر ذاکری ابراز امیدواری کرد با تغییر شراط کرونایی موجود، از مهرماه بتوانیم آموزش حضوری را در دانشگاه داشته باشیم.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب که توسط مقام معظم رهبری برای چهل سال دوم انقلاب مطرح شده است، گفت: بیشتر مباحث این بیانیه، مربوط به جوانان، آموزش، پژوهش و ارتباطات دانشگاهی است که رسالت دانشگاهیان است و تاکید کرد: باید علیرغم شرایط کرونایی، نیم نگاهی به این بیانیه داشته باشیم و در برنامه راهبردی دانشگاه نیز آن را لحاظ نماییم.
دکتر ذاکری با بیان اینکه دانشگاه به لطف زحمات دانشگاهیان و علیرغم تداوم شرایط کرونایی، در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۸ عملکرد بهتر و پیشرفت قابل ملاحظهای داشته است، گفت: در کنار فعالیتهای آموزشی، این پیشرفت هم در رتبه بندیهای بین المللی و هم در گزارشی که به وزارت علوم ارایه دادیم قابل مشاهده است. وی از مرکز فاوای دانشگاه که در شرایط کرونایی، زمینه لازم برای فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و راهنمایی سمینارها و رسالههای دانشجویی را فراهم آورد، تشکر کرد و گفت: با سیستمی شدن ارتباط دانشجویان، گامهای خوبی هم در ستاد و هم دانشکدهها در این زمینه برداشته شد و امیدواریم ظرف دو تا سه ماه آینده، این تعاملات به گونهای شود که دانشجویان ما بتوانند تنها از طریق سیستمی، تمامی مجوزهای لازم را بدون نیاز به مراجعه حضوری، دریافت نمایند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت در ادامه به موضوع توجه دانشگاه به معیشت همکاران اشاره کرد و توضیح داد: بهبود معیشت همکاران هم در برنامه راهبردی دانشگاه و هم در برنامه وزارت علوم آمده بود که با پیگیریهای جدی دو سال اخیر، برای همکاران غیرهیات علمی، سال گذشته اجرایی و عملیاتی شد، از بهمن ماه احکام تغییر کرد و با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، امیدواریم معوقه های ۱۱ ماهه این عزیزان را بتوانیم در سال جاری پرداخت نماییم.
وی افزود: در بحث بهبود معیشت همکاران هیات علمی نیز آرزوی دیرینه وزارت علوم تحت عنوان طرح همسان سازی حقوق اعضای هیات علمی وزارت عتف با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با پیگیری جدی مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه ۱۴۰۰، تصویب و نهایی شد و در طول ۵۰_۴۰ روز گذشته، پیگیری مستمری بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت علوم در این خصوص انجام شده است. در جلسه روز گذشته هیات امناهای دانشگاهها هم برنامه صدور احکام مطرح شد که ان شاءالله با تامین اعتبار به موقع سازمان برنامه و بودجه، امیدواریم به انجام برسد. همچنین طرح تمام وقت جغرافیایی برای حل مشکل استادیاران جوان مطرح شده که در احکام این عزیزان هم تغییرات حدود ۶۰ درصدی رویت خواهد شد. امیدواریم با اجرایی شدن این قانون، گام مهمی در بهبود معیشتی همکاران برداریم و بخصوص مشکلات استادیاران جوان برطرف شود.
در ادامه مراسم، دکتر واحدی معاون آموزشی دانشگاه، گزارشی از عملکرد آموزشی دانشگاه در سال گذشته ارائه کرد و ضمن توضیحاتی درباره جایگاه آموزش در دانشگاه در تعاریف نسلهای مختلف دانشگاه، پیرامون نحوه انتخاب اساتید برتر آموزشی و چالشها و فرصتهای آموزش مجازی در شرایط کرونایی نکاتی را متذکر شد.
دکتر واحدی تاکید کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن اینکه اولین دانشگاهی بود که در شرایط پاندمی کرونا به بحث آموزش الکترونیکی وارد شد، به گواهی آمار، نرخ رشد خوبی نیز در این زمینه داشته و من از همه اعضای هیات علمی و همکاران خود در ستاد و دانشکدهها برای تحقق این مهم تشکر میکنم.
در ادامه مراسم از ۶ نفر از اعضای هیات علمی بازنشسته در سال ۱۳۹۹ از جمله دکتر حجت سبزپوشان (دانشکده مهندسی برق)؛ دکتر منصور شیروانی (دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز)؛ دکتر جمشید فریبرز (دانشکده مهندسی برق)؛ دکتر احمد غلامی (دانشکده مهندسی برق)؛ دکتر سیدمحمدرضا میلانی حسینی (دانشکده شیمی) و دکتر علی اکبر جلالی (دانشکده مهندسی برق) تجلیل شد.
در پایان نیز ۲۶ عضو هیات علمی منتخب آموزشی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ این دانشگاه معرفی و تقدیر شدند.//ایسنا