استفاه از پهپاد برای ضدعفونی محلات اسدآباد
استفاه از پهپاد برای ضدعفونی محلات اسدآباد
بهنام رضا مخصوصی روز سه شنبه در جلسه اعضای ستاد استانی مقابله با کرونا در همدان اظهار داشت: بعد از اعلام هشدار بهداشت جهانی در زمینه احتمال شیوع کرونا، توصیه های لازم در نخستین نشست اعضای کارگروه سلامت امنیت غذایی ارائه، سه سناریو تعریف و ۲ نقاهتگاه آماده و تجهیز شد.
وی با بیان اینکه بیمارستان اسدآباد آرایش کرونایی به خود گرفت اضافه کرد: برخی از عمل ها در این زمان محدود یا لغو و برای پیشگیری از بار مراجعه به بیمارستان ها مراکز ۱۶ ساعته راه اندازی و فعال شد.
رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد ادامه داد: سیاست های وزارت بهداشت شناسایی بیماران پیش از ورود به بیمارستان و بدحال شدن بود که در این راستا دستگاه «اسکرین» در اسدآباد راه اندازی شد و ۵۰۰ نیروی بسیج در این باره آموزش دیدند.
مخصوصی افزود: ۲۵ خط تلفن برای ارائه مشاوره به مردم و پاسخ به سوال ها فعال شد و ۹۹.۵ درصد مردم این شهرستان غربالگری شدند که این فعالیت ها موجب ها شناسایی و درمان بیمار پیش از ورود به بیمارستان شد.
وی تشکیل تیم بحران، انجام بیش از چهار هزار بازرسی توسط تیم های بهداشت محیط حرفه ای از اصناف، انتخاب و معرفی ساعت ۱۰ صبح به عنوان زنگ شستشوی دست ها در ادارت و مدارس و پیش بینی نیازهای اولیه، تجهیرات اقامتی و حفاظتی را از جمله اقدام های صورت گرفته دانست.
رییس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: ۸۷ درصد مردم این شهرستان فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می کردند که این رقم به ۱۵ درصد کاهش یافت و با تغییر وضعیت اسدآباد مجدد این رقم سیر صعودی و رو به بهبود پیدا کرد.
مخصوصی اظهار داشت: بیشتر علت ابتلا به کرونا در اسدآباد از آغاز همه گیری این ویروس تاکنون برگزاری و حضور در مراسم جشن و سوگ بوده است چرا که در این زمینه اهالی این شهرستان برخورد عشیره ای دارند.
وی بیان کرد: ۵۲ بیماران در این مراسم ها به کرونا مبتلا شدند که اغلب این مراسم ها به صورت زیر زمینی برگزار می شود و علت دیگر ابتلا به کرونا در اسدآباد رعایت نکردن فاصله اجتماعی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اسدآباد اظهار داشت: هم اینک ۳۰ درصد تخت های بیمارستان های این شهرستان به بیماران کرونایی اختصاص یافته که از این میزان ضریب اشغال تخت های کرونایی ۵۲ درصد است.
فرماندار نهاوند نیز در این ارتباط ویدیو کنفرانسی گفت: شهرستان ۲۰۰ هزار نفری نهاوند هم اینک با کمترین امکانات با این ویروس دست و پنجه نرم می کند.
مراد ناصری افزود: ویروس کرونا آرامش را از مردم این شهرستان سلب نکرده بلکه نبود حتی یک متخصص عفونی در نهاوند به یک معضل تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: یک متخصص در این شهرستان خدمات ارائه خدمت می کرد که به علت طرحی بودن فعالیت وی، یک ماه است که از شهرستان خارج شده است بنابراین درخواست می شود یک متخصص عفونی به نهاوند اختصاص یابد.
فرماندار نهاوند ادامه داد: این شهرستان دارای یک دستگاه سی.تی اسکن با سابقه ۱۵ سال عمر است که انتظار می رود دستگاه جدید اختصاص یابد.
حجت اله مهدوی فرماندار کبودراهنگ نیز در این ارتباط ویدیویی گفت: این شهرستان با دارا بودن یک بیمارستان ۸۷ تخت خوابی مصوب، دستگاه «سی.تی.اسکن» ندارد که با اختصاص سه تا پنج میلیارد تومان می توان این دستگاه را خریداری کرد.
فرماندار ملایر نیز گفت: تامین دستگاه اکسیژن ساز برای بیمارستان امام حسین(ع) ملایر جزو ضروریات است همچنین تکمیل و بهره برداری از اورژانس ۲۵ تخت خوابی این بیمارستان هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
قدرت الله ولدی با بیان اینکه دستگاه سی.تی.اسکن بیمارستان ملایر فرسوده است بیان کرد: امید می رود طلب کادر درمانی که چندین ماه به تاخیر افتاده به زودی پرداخت شود.
دادستان عمومی انقلاب مرکز استان همدان نیز گفت: دادسراهای همدان آلوده به کرونا شده است و کارکنان در شعب آن به این بیماری مبتلا شدند که برای پیشگیری از شیوع ویروس به مدت سه هفته دادسرا تعطیل شد.
حسن خانجانی افزود: عرضه قلیان یکی از مشکلاتی است که نیروهای امنیتی، اجتماعی و شهرداری ها درگیر آن هستند و امید می رود سیاست مشخصی در این زمینه پیش بینی شود.
وی توضیح داد: نیروهای مسوول اقدام به جمع آوری قلیان کرده اند اما افراد بلافاصله قلیان مورد نیاز را از محل دیگری تامین می کند بر این اساس نیازمند اتخاذ تدبیر و سیاستی برای برخورد ریشه ای با این موضوع هستیم.
بر اساس اعلام سیما ساداتلاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲۵۹ هزار و ۶۵۲ نفر تا ۲۳ تیر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و با فوت ۲۰۳ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۳ هزار و ۳۲ نفر رسیده است.