از حرف تا عمل: بررسی مشکلات بوستان مادر و کودک و گامهای احداث قراد آباد
نشست مشترک کمیسیون بانوان وامور خانواده شورا به همراه سایر اعضا با شهردار قزوین پیرامون احداث بوستان قرادآباد و رفع مشکلات بوستان مادر وکودک در دفتر صباغی ،شهردار قزوین برگزار شد.

# قزوین، براساس این گزارش،فاطمه اشدری رییس کمیسیون بانوان و امور خانواده شورا در سخنانی با اشاره به اهمیت برنامه های ویژه حوزه بانوان در سطح بوستانها و مراکز فرهنگی #شهرداری اظهار کرد:بوستان مادر وکودک به همت شورا وشهرداری در این دوره به بهره برداری رسید و ضرورت دارد تا به منظور بهره مندی از ظرفیت این #بوستان برنامه ریزی های لازم برای اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و آموزشی در این بوستان صورت گیرد.
🔻وی ادامه داد: همچنین لازم است تا مشکلات موجود دراین بوستان رفع شود تا بتوانیم به نحو احسن از تمام ظرفیت آن استفاده کنیم.
🔻اشدری همچنین بر لزوم توجه به ظرفیت و توانمندی تشکل ها در مدیریت بوستان ها اشاره داشت و گفت: می توانیم در این حوزه از تشکل های مردم نهاد توانمند که دغدغه خدمت به شهروندان و بانوان را دارند استفاده کنیم و دربوستانهای کلاسها و کارگاه های آموزشی متنوع برگزار کنیم.
🔻 وی دربخش دیگری از سخنانش نیز خواستار شفافیت رویکرد شهرداری در مورد سیاست #شورا پیرامون احداث بوستان باغستانی قرادآباد شد و گفت:برخی اقدامات درمورد احداث این بوستان از سوی شهرداری صورت گرفته است که ارزشمند است و لازم است تا درادامه مسیر نیز این همت وجود داشته باشد تا بتوانیم #بوستان_خانوادگی باغستانی در شهر قزوین را برای بهره برداری مردم آماده نماییم.
🔻در بخش دیگر این جلسه صباغی شهردار قزوین نیز از نگاه دغدغه مند اعضای شورا وکمیسیون بانوان شورا درحوزه بانوان قدردانی کرد و با اشاره به رویکرد شهرداری در احداث بوستان قرادآباد گفت:این پروژه در دستور کار شهرداری قرار دارد و بودجه مورد نیاز برای اجرای آن نیز لحاظ شده است.
🔻وی تصریح کرد:اعتقاد داریم که این پروژه باید اجرایی شود و لذا در روند اجرا مشکلاتی از جمله معارضین زمین ومشکلات میراثی وجود دارد که درتلاش هستیم آنها را رفع نماییم.
🔻شهردار قزوین در ادامه سخنانش به تشریح برخی اقدامات مدیریت شهری درحوزه بانوان و همچنین برنامه های برگزار شده در سطح بوستان ها وبرخی پروژه های شاخص پرداخت .
🔻در ادامه سایر اعضای شورا به همراه مشاورین کمیسیون نیز درسخنانی به مدیریت بوستانها توسط تشکلها با استفاده از ضوابط قانونی،برگزاری جشنواره های فصلی در بوستان های بانوان،ایجادبازارچه های کارآفرینی وبرنامه ریزی برای برگزاری برنامه های متنوع مناسبتی در بوستانها به ویژه بانوان،توجه به آسیبهای اجتماعی درجامعه و… اشاراتی داشتند .