آخرین وضعیت پروژههای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
تور رسانهای معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز چهارشنبه، 20 بهمنماه، برگزار و گزارش آخرین وضعیت پروژههای عمرانی این دانشگاه ارائه شد.
مصطفی صالحی، مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جریان این بازدید در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای ارائهی خدمات درمانی، پژوهشی و آموزشی نیازمند توسعهی زیرساختها است یکی از این نیازها، بحث توسعهی فضای فیزیکی دانشگاه است.
پروژهی توسعهی دانشکدهی دندانپزشکی
وی در خصوص پروژهی توسعهی دانشکدهی دندانپزشکی گفت: بهدلیل ایجاد رشتههای جدید و برای توسعه و گسترش خدمات، توسعهی فیزیکی دانشکدهی دندانپزشکی نیز یکی از اولویتهای مهم محسوب میشد؛ بهطوریکه دانشکدهی فعلی دندانپزشکی ۲۰ سال قبل و با مساحت ۲۲ هزار مترمربع ساخته شده است ولی تاکنون بیمارستان تخصصی دندانپزشکی ایجاد نشده بود و این مکان با ۶۵۰۰ متر مربع در حال ساخت است که تاکنون ۱۵ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و ۳۰ درصد نیز پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی افزود: این پروژه جزو پروژههای ملی بوده و برای تکمیل به اعتبار ۷۰ میلیارد تومانی نیاز دارد که در صورت تخصیص این اعتبار در جریان سفر ریاست جمهوری، تا پایان سال ۱۴۰۱ تکمیل خواهد شد.
واحد ید درمانی دانشگاه علوم پزشکی
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص این پروژه نیز گفت: واحد ید درمانی دانشگاه علوم پزشکی با مساحت ۸۵۰ متر مربع توسط خیّر محترم آقای قصاب عبدالهی احداث شده که ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۶ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
خوابگاه دختران تلاش
در ادامهی این تور خبری، صالحی در حاشیهی بازدید از خوابگاه دختران تلاش در خصوص ضرورت ساخت این خوابگاه گفت: معمولا خوابگاه های دانشجویان دختر در نقاط مختلف شهر مستقر بود و مشکلاتی در بحث رفت و آمد، تامین غذا و … مشکلات زیادی وجود داشت که به همین دلیل سال ۱۳۹۵ تصمیم گرفتیم این مجموعه را طراحی و خوابگاه های دختران را در این مکان متمرکز کنیم.
وی افزود: این مجموعه خوابگاهی با ۴۳ هزار متر مربع زیربنا و ظرفیت ۲۳۰۰ دانشجو در سال ۱۳۹۹ با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان در ۴ طبقه به بهره برداری رسید که پیمانکار این طرح قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) سپاه بود.
وی خاطرنشان کرد: تمامی نیازهای دانشجویان اعم از سوپرمارکت، خشکشویی، خیاطی، آرایشگاه و … در همین مکان ایجاد شده است و حتی مکانی برای اسکان والدین دانشجویان که برای دیدن فرزند خود میآیند، در نظر گرفته شده است و همچنین چهار حیاط در وسط ساختمانها برای ورزش دانشجویان نیز در نظر گرفته شده است و در دوران کرونا نیز از این خوابگاه برای اسکان کادر درمان از این مکان استفاده کردیم.
پژوهشگاه ربع رشیدی
مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ارتباط با این پروژهی بزرگ نیز گفت: پژوهشگاه ربع رشیدی با ۳۰ هزار مترمربع زیربنا و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار در حال ساخت است که تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۲۵ میلیارد تومان هرینه شده است و پیمانکار این پروژه نیز قرارگاه خاتم الانبیاء(ص) سپاه است و این پروژه نیز جزو پروژههای ملی بوده و برای اخذ اعتبار لازم در سفر ریاست جمهوری مطرح خواهد شد که در صورت تامین اعتبار لازم تا پایان نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به بهره برداری خواهد رسید.
وی همچنین افزود: این پروژه شامل دو برج ۹ طبقهای است که طرح مطالعاتی از سال ۱۳۹۳ و عملیات اجرا از سال ۱۳۹۶ اغاز شده است و اگر تاکنون اعتبار لازم تامین میشد، اکنون شاهد پیشرفت ۴۵ درصدی بودیم.
بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی (جایگزین بیمارستان امام خمینی(ره) سابق و شهدا)
صالحی در ادامهی بازدید خبرنگاران از پروژههای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص پروژهی بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی اظهار کرد: این پروژه با ۱۴۵ هزار مترمربع زیربنا جزو ۱۰ بیمارستان بزرگی است که در سال ۱۳۹۵ برای ساخت در شهرهای مختلف کشور مطرح شد اما از بین ۱۰ بیمارستان مطرح شده، تنها این بیمارستان است که بهعنوان بزرگترین بیمارستان کشور در تبریز اجرا شده است که تاکنون فاز اول این پروژه با ۱۲۵ هزار متر مربع ۲۳ درصد پیشرفت داشته و ۲۱۰ میلیارد تومان نیز هزینه شده است و برآورد ما در خصوص کل اعتبار لازم دو هزار میلیارد تومان است که در صورت مطرح شدن در جریان سفر ریاست جمهوری به استان و تامین اعتبار لازم، تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره برداری خواهد رسید.
بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کودکان زهرا مردانی آذر
قیصری (معتمد خانواده مردانی آذر) کدر تشریح جزئیات این بیمارستان گفت: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی کودکان زهرا مردانی آذر با ۹ هکتار عرصه و ۵۵ هزار متر اعیان در چهار طبقه احداث شده و جایگزین بیمارستان ۲۰۰ تخت خوابی کودکان تبریز خواهد بود.
وی ادامه داد: این بیمارستان دارای قسمتهای مختلفی از جمله فیزیوتراپی، پیوند، قلب، ۱۳ اتاق عمل، ۶ بخش ۶ تخته مراقبتهای ویژه نوزادان و ۸۰۰ پرسنل درمان است که تا اواخر این ماه بیماران پذیرش خواهند شد.
بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی جامع سرطان
آخرین پروژه بازدید شده توسط خبرنگاران نیز بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابی جامع سرطان با ۳۰ هزار متر مربع است که این بیمارستان نیز توسط خیّرین در حال احداث است که ۵۲ درصد پیسرفت فیزیکی داشته و شامل قسمتهای مختلفی چون رادیوتراپی، براک تراپی، پت اسکن است و براساس گفتهی خیّرین سازندهی بیمارستان، تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید.
به گزارش باش خبر وبه نقل از ایسنا، درحال حاضر تعداد پروژههای عمرانی در حال احداث دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۳۳ پروژه به متراژ ۲۹۱ هزار مترمربع است که ۱۸ پروژه مربوط به بخش بهداشت و مابقی مربوط به درمان و سایر بخشها است.
براساس این گزارش، پژوهشگاه ربع رشیدی، بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی و دانشکده دندانپزشکی دارای ردیف بودجه بوده و قرار است در جریان سفر رییس جمهوری به آذربایجان شرقی، اعتبارات لازم برای تکمیل این پروژهها جذب شود.