اخبار

۲۷ هزار فرصت شغلی در آذربایجان شرقی ایجاد شد

۲۷ هزار فرصت شغلی در آذربایجان شرقی ایجاد شدحسین فتحی روز دوشنبه در نشست نمایندگان تشکل های کارگری و کانون بازنشستگان آذربایجان شرقی با مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی یکی از ویژگی‌های بازار کار را وجود فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست و باز اندیشی در نظام آموزشی با محوریت مهارتی و کاربردی را ضروری خواند.
وی با اشاره به ظرفیت بالای خدمات رسانی مجموعه ادارات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جامعه کار و تولید استان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: این استان با۳۶ شهرک صنعتی ۱۷ ناحیه و یک شهرک صنعتی سرمایه گذاری خارجی با چهار هزار و ۵۰۰ کارگاه فعال و پنج هزار تعاونی و ۲۶۸ معدن در حال بهره برداری یکی از صنعتی ترین استان های کشور است.
 وی بیشترین مشکلات واحدهای تولیدی آذربایجان‌شرقی را مربوط به  واحدهایی دانست که بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی فاقد اهلیت واگذار شده‌اند، افزود: در عارضه‌یابی و آسیب‌شناسی این واحدها، بیش از ۸۰ درصد مشکلات ناشی از مشکلات مدیریتی بوده و کمتر از ۲۰ درصد چالش‌های این واحدها از عواملی چون تحریم و  رکود اقتصادی متأثر بوده است.
حسینی با اشاره به چندین مورد از تغییرات مدیریتی در این واحدها در سطح استان یادآور شد: برای نمونه با تغییرات مدیریتی در کارخانجات بلبرینگ‌سازی، چینی ارس، گسترش توسعه صنعت آذربایجان، تبریز کف، سراب بافت و ماشین‌آلات صنعتی شاهد رونق تولید و از سرگیری فعالیت آنها بوده‌ایم.
وی با اشاره به مشکلات بخش صنعت و تولید، اصلاح قوانین و ایجاد مقررات تسهیل‌گر، برای رونق تولید با مشارکت شرکای اجتماعی را خواستار شد و گفت: در واگذاری واحدهای تولیدی به بخش خصوصی، اهلیت افراد به‌طور جدی مورد توجه باشد.
فتحی همچنین با اشاره به وضعیت بلاتکلیف کارخانه ماشین‌سازی تبریز و ریخته‌گری اظهار کرد: کارخانه ماشین‌سازی تبریز و ریخته‌گری در حالت بلاتکلیفی بسر می‌برند و در صورت عدم تدبیر و تعیین تکلیف به موقع در چند روز آینده با بحران و تنش کارگری در این زمینه مواجه خواهیم شد.
وی با اشاره به برخی ویژگی‌های جویندگان کار در آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: در حال حاضر ۲۶۵ هزار نفر بیکار در سطح استان داریم که ۷ .۱۸ درصد آن را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند که از متوسط کشوری نیز بالاتر است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا